21.05.2020
Vesti proaste pentru iubitorii de moda: Gala MET e oficial anulata

Muzeul Metropolitan de Arta din New York a laut dificila decizie de a anula Gala MET 2020 din cauza COVID-19. Aceasta veste a fost o lovitura pentru cei pasionati de moda, care sperau ca evenimentul sa se organizeze cu o mica amanare.

Citeste si : La soare te poti uita, la dantura lui ba! Stilistul si fotograful de moda, Nathaniel Kowalsky, si-a facut o procedura de albire a dintilorCiteste si : Louis Vuiton a combinat o rochie cocktail cu o geaca plus size. Vezi ce a mai propus vestita casa de moda pentru toamna anului 2020

Gala MET are loc in fiecare an, in prima zi de luni din luna mai. Aici se reintalnesc cele mai apreciate celebritati din domeniul divertismentului si al modei. De asemenea, Gala MET este cunoscuta pentru cel mai mare covor rosu al anului, unde vedetele isi demonstreaza frumoasele tinute alese.

Presedintele intalnirii, Daniel H. Weiss, a declarat ca „Met-ul a indurat mult in cei 150 de ani si astazi continua ca un far de speranta pentru viitor. Acest muzeu este, de asemenea, o amintire profunda a fortei spiritului uman si a puterii artei de a oferi confort, inspiratie si relatii. Pe masura ce suportam aceste momente provocatoare si incerte, suntem incurajati sa asteptam cu nerabdare ziua in care putem sa ne bucuram din nou de colectia si expozitiile Met".

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie