12.06.2019
Un model de 67 de ani apare in campania Fenty LVMH a Rihannei
Stilul nu are varsta, iar de acest lucru ne-a convins JoAni Johnson, unul dintre cele mai in varsta modele din lume.

Desi are 67 de ani, JoAni Johnson isi poarta varsta cu mandrie. Nu oriunde, ci chiar pe marile podiumuri de moda ale lumii. Potrivit acesteia, acceptarea transformarilor propriului corp sunt dovada frumusetii autentice.

La anii sai, JoAni Johnson se afla la inceput de drum in cariera sa de model. Asa se face ca JoAni Johnson a fost contactata pentru a aparea in campania Fenty Maison LVMH, noua marca a Rihannei. Solista a devenit prima femeie de culoare care conduce o casa de moda de lux.

Anul trecut, JoAni Johnson a urcat pe podium in cadrul show-ului „AI de la Ozwald Boateng” din Harlem. De asemenea, ea a mai colaborat cu branduri precum Calvin Klein si Fiorucci. 

Ea va calatori la New Yorker pentru noua campanie a Rihannei. Intr-un interviu pentru o publicatie straina, femeia a facut unele dezvaluiri despre cat de greu i-a fost sa ajunga atat de sus, dar si cum a ajuns sa lucreze pentru Rihanna. 

„Fiind de culoare si ca nu am o anumita inaltime, nu mi-au dat sansa sa intru in industrie. Acum este sansa mea. Echipa de creatie a solistei a ajuns la agentii mei pentru a vedea daca sunt disponibila sa filmez pentru campanie. La scurt timp, eram intr-un avion spre Los Angeles, pentru shooting”, a povestit JoAni Johnson.

Pentru aceasta campanie, Rihanna s-a inspirat din miscarea „Black Is Beautiful” din anii ’60. 

„Lucrez ca model de doi ani, ceea ce este uimitor. De asemenea, consider ca nu am varsta. Ori de cate ori aud termenul „mai in varsta” sau orice altceva, incerc sa nu las sa ma afecteze si sa imi strice bucuria. Mereu mi-am dorit sa fiu model cand eram mai tanara. Au fost momente dificile si restrictitiile erau multe”, a mai adaugat aceasta.

„A fost prima data cand m-am intalnit cu Rihanna. Pot spune ca este un sef in adevaratul sens al cuvantului. Ea intelege profund viziunea colectiei si a avut o abordare reala pentru a o aduce la realitate. Rihanna este un profesionist desavarsit si este o placere sa lucrez cu ea”, a spus JoAni Johnson despre Rihanna. 

Sursa foto: Verdict.ro

Articole din aceeasi categorie