13.01.2021
Trenduri cool in moda pentru 2021 pe care si tu trebuie sa le incerci

Desi 2020 a fost un an linistit in moda, pattern-urile indraznete si culorile vibrante se numara printre preferintele marilor case de moda pentru 2021. 

Citeste si :  Cea mai sexy rusoaica a anului 2020. Este o actrita celebra cu peste 1 milion de fani pe Instagram

Jachete supradimensionate in stil masculin, genti in culori tari, esarfe de par sau ghete dama iarna sunt cateva dintre elementele vestimentare care compun tinute „wow‟ anul acesta. Noi am strans pentru tine trendurile care vor inspira fashionistele in 2021, asa ca citeste atent articolul de azi.

Jachete supradimensionate

Jacheta supradimensionata nu este tocmai o noutate in moda, asta pentru ca anii ‘80 sunt din ce in ce mai actuali pe podiumurile de moda internationale din ultimii trei ani. Creeaza o silueta lunga si zvelta, iar cu ajutorul pernutelor pentru umar atent accentuate, vei reusi sa acaparezi toate privirile. Mixeaza jacheta cu pantaloni tip palazzo sau bermude scurte din stofa care revin in atentia designerilor anul acesta.

Masti negre pentru fata

Daca trebuie sa te protejezi, macar sa o faci cu stil. Mastile negre sunt elegante si se potrivesc cu aproape orice tinuta ti-ai alege, acoperindu-ti in acelasi timp nasul si gura pentru a te simti in siguranta.

Opteaza pentru o tesatura matasoasa pentru o respiratie mai usoara, iar daca vrei sa acaparezi privirile tuturor, o masca cusuta cu pietre si margele este o optiune potrivita. Poti sa porti un trench sau un pardesiu in culori tari. Rosul este la mare cautare in 2021, iar daca adaugi o basca cu voaleta outfit-ului tau, lunile de iarna o sa ti se para mai blande, mai calduroase si mai stylish.

Esarfe de par

Inspira-te din delicatetea lui Grace Kelly sau frumusetea atemporala a lui Katharine Hepburn si adauga o nota vintage tinutei printr-o esarfa de par. Alege materiale fine, matasoase si florale sau printuri complexe, in culori indraznete. Poti infasura esarfa sub barbie intr-un nod lejer sau poti sa iti construiesti cu grija un turban. Adauga o palarie daca te simti curajoasa si joaca-te cu acest material clasic atunci cand pleci in vacanta sau iesi la o ciocolata calda in oras. Iata cateva metode creative pe care sa le folosesti ca sa-ti aranjezi esarfa pe cap.

Genti galbene

Galbenul inspira la bucurie, la pofta de viata, dar este si o culoare mandra si geloasa. Cu toate astea, gentile galbene vor fi la mare cautare in 2021. Poti opta pentru diverse nuante care arata incredibil atunci cand sunt asociate cu nuante vibrante. De exemplu, poti asorta o geanta in culoarea chihlimbarului cu o rochie peste genunchi din dantela alba. Evita sa mixezi negru cu galben, deoarece nu este un print tocmai potrivit, iar bulinele si dungile nu sunt recomandate de specialistii in moda.

Paltoane de inspiratie populara

Daca pana acum temperaturile scazute nu ne-au dat prea multe batai de cap, se anunta in perioada urmatoare ninsori si lapovita in toata tara. Asta inseamna ca ai nevoie de ingrijire suplimentara, iar paltonul nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba. Anul acesta este la mare cautare paltonul de inspiratie populara. Iar la minus zero grade, cateva straturi de broderie delicata si de dantela cu siguranta o sa-ti tina de cald.

Multe printuri sunt inspirate din cultura azteca, folclorul roman si istoria persana. Adevarate jocuri cromatice si tapiserii care fura orice privire te vor inspira sa asortezi paltonul jucaus la rochii din lana mulate pe corp si botine cu toc ascutit. Adauga niste ochelari supradimensionati, iar look-ul este complet.

Nu uita ca moda trebuie sa fie direct proportionala cu personalitatea ta, asa ca alege trenduri care ti se potrivesc si poarta-le cu placere.

Citeste si :  Emilian si Nina Cretu isi maresc familia. Actorul si-a aratat iubirile: "Nani, nani, puisor"

Sursa foto: Pexels

Articole din aceeasi categorie