18.11.2020
Tinute pentru toate ocaziile! Cum sa transformam o zi obisnuita in una speciala cu ajutorul hainelor si cum se face shopping rapid si avantajos

In viata exista momente si ocazii de toate felurile si de cele mai multe ori acestea raman in amintirea noastra gratie tinutelor purtate.

Citeste si :  Rochia Maiei Sandu din fotografia virala este creata de un designer cunoscut. Nu este neagra

O tinuta impecabila nu e doar despre model sau culoare, ci in primul rand despre calitate. 

Loredana Manastireanu, proprietara magazinului Loredana: „Gasim calitate impecabila. Modele exclusiviste care nu le mai gasiti absolut nicaieri in oras. Pe asta am mizat cand am deschis magazinul impreuna cu mamica. Am vrut sa aiba parte de  niste tinute elegante, feminine, de cea mai inalta calitate.”

Fie ca mergem la o plimbare prin parc, la o intalnire cu prietenii, la teatru, la birou sau la bal, aici gasim pentru toate ocaziile. „Ne straduim sa ocupam o nisa cat mai larga pentru ca fiecare doamna, domnisoara sa-si poata gasi ceva potrvit la noi si pentru orice eveiment isi doreste. In mare parte avem rochii de seara, rochite de printese, in stil boho, baby doll, tot ce doriti, in orice nuanta, chiar si pentru mirese.”

Pentru ca temperaturile scad pe zi ce trece, tinutele raman la fel de stilate, dar mult mai calduroase. „Iarna deja, evident, ne imbracam cu ceva mai cald. Avem puloverase, rochite din piele eco, tinute caldute, toata varietatea de culori, costumele care sunt foarte in voga, costum cu pantaloni, rochite clasice pentru birou in foarte multe culori, destul de elegant si comod pentru serviciu”

Pentru a ne convinge ca are de unde alege, interpreta Dana Rogovski a imbracat mai multe tinute si a spus unde ar merge imbracata asa. 

Pentru a incununa o tinuta si a cuceri toate privirile, nu uitam de accesorii. „De obicei, doamnele au nevoie de un look complet si atunci venim in ajutor chiar si cu accesorii. Avem cercei si pe metalul argintiu si nuante auriu, totul depinde de preferintele doamnelor.” 

In magazinul „Loredana Boutique” poti gasi diverse accesorii de la cercei, la centuri si clutchuri de diferite forme.

Citeste si :  De-a lungul timpului au ajuns sa fie un element must-have in garderoba oricarui barbat. „Sosetele au devenit un accesoriu asa cum este cravata.”

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie