02.02.2022
Tinuta de 30.000 de dolari cu care Rihanna si-a anuntat sarcina

Rihanna a anuntat in urma cu doua zile ca va avea un copil cu rapperul A$AP Rocky, iar vestimentatia pe care a purtat-o la acel moment a costat 30.000 de Euro. 

Rihanna, 33 de ani, este una dintre cele mai mari vedete din SUA, iar vestea ca va avea un copil cu rapperul A$AP Rocky a zguduit toata industria muzicala de la Hollywood. 

Cantareata este cunoscuta nu numai ca o mare artista a scenei mondiale, dar si ca o devarata pasionata de moda. Tinutele ei au fost de multe ori laudate de criticii de moda, mai ales la marile eveniment de gen din SUA, unde Rihanna a facut furori cu stilul ei neconventional. 

Rihanna si-a etalat burtica de gravida, in urma cu doua zile, intr-o plimbare pe strazile din New York, alaturi de viitorul tata al copilului, A$AP Rocky. Vestimentatia artistei, care parea una extrem de casual, a costat 30.000 de euro.

Politista care si-a pierdut jobul din cauza pasiunii ei e asaltata de fostii colegi care vor sa o vada dezbracata

Rihanna a purtat o jacheta matlasata, lunga, de culoare roz aprins si o bluza scurta ce lasa la vedere faptul ca este insarcinata. Artista si-a asortat tinuta cu o pereche de blugi si un medalion supradimensionat.

Cat a costat inelul purtat de Rihanna

Cantareata a intors toate privirile datorita alegerii vestimentare, mai ales ca a iesit cu abdomenul descoperit pe o vreme destul de friguroasa. 

Jacheta roz, purtata de viitoarea mamica, este de fapt o piesa vintage, creata de faimosul si regretatul designer al casei Chanel, Karl Lagerfeld, in anul 1996. Datorita faptului ca este un obiect vestimentar extrem de rar, pretul jachetei a crescut 10,672 de dolari.

Cum comenteaza instrumentistul Vasile Advahov modificarile din textul piesei „Trenuletul” care ne va reprezenta tara la „Eurovision 2022”: „Piesa initial a conceputa pentru piata Moldovei, acum trebuie facut ceva la nivel international” - VIDEO

Medalionul colorat purtat de Rihanna este o bijuterie semnata Lacroix, a carei valoare urca la 5,500 de dolari. Inelul de pe degetul artistei este un alt accesoriu de lux, ce poate fi achizitionat la pretul de 18,500 de dolari. 

Fanii au fost uluiti de maniera extravaganta in care Rihanna si-a facut aparitia in rolul de viitoare mamica. Internautii i-au admirat tinuta si au apreciat ca artista a apelat in mare parte la accesorii si imbracaminte vintage, relateaza usmagazine.ro

Articole din aceeasi categorie