23.02.2021
Test de agilitate: poarta paltoane in acest sezon, ca Irina Shayk

O tendinta de moda pentru cei mai neinfricati.

Irina Shayk a reusit sa isi schimbe trench-urile din piele cu jachete voluminoase in aceasta iarna. Acum este timpul sa te pregatesti pentru primavara si sa iti actualizezi garderoba. Nici macar ninsorile din New York nu sunt o piedica in acest sens. Zilele trecute, modelul a fost vazut mergand cu fiica ei intr-un palton de culoare deschisa-cremoasa. Ea a completat lookul cu o palarie marca Ruslan Baginskiy, maleta neagra si un pantalon Paris Georgia, simplu. Shayk acorda o atentie deosebita accesoriilor: desi geanta Rylan neagra nu este foarte spatioasa, se potriveste bine cu cizmele militare Bottega Veneta.

Ei bine, nu putem sa nu mentionam patura bebelusului Leia - o imagine din desenul ei preferat „Masha si Ursul”, care a adaugat contrast. 

Irina Shayk cu fiica ei Leia, la New York

Actorul Wilmer Valderrama a devenit tata pentru prima oara

Si chiar daca o haina de culoare crem, precum cea a Irinei, este greu de purtat prin zapada sau prin ploaie, arata foarte frumos. Cu iarna noastra, in astfel de tinute trebuie sa va deplasati cu atentie prin oras. Exista doua optiuni aici: fie sa ramaii la regula „din usa in usa”, fie sa eviti fiecare masina care trece. Dar, judecand dupa starea ideala a hainei modelului, ea face fata perfect acestei sarcini. 

Pentru cei mai indrazneti (si mai indemanatici), am colectat optiuni pentru paltoane la moda in aceasta primavara. 

Dupa o tragedie enorma, cei doi copii ai lui Katy Black ii aduc fericirea. „Eu nu pot sa uit asta, nu pot sa spun ca e un subiect care deja l-am trecut.”

Din Dubai - la Piata Centrala. A vizitat multe locatii exotice din lume, insa destinatia numarul unu a Doinelei Cecan, cand revine acasa, ramane a fi cel mai aglomerat loc din Chisinau. Ce si-a cumparat stilista - VIDEO

Georgina Rodriguez si-a dezgolit trupul pentru o imagine incendiara. Iubita lui Ronaldo este mai sexy ca oricand

Sursa: vogue.ru

Articole din aceeasi categorie