16.08.2019
Stilul vestimentar al Printesei Anne! Singura fiica a Reginei Elisabeta a implinit 69 de ani
Ieri a fost ziua de nastere a Printesei Anne, singura fiica a reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a. Anne a implinit 69 de ani, iar Verdict.ro iti propune o incursiune in stilul vestimentar al uneia dintre cele mai stylish figuri regale din Marea Britanie.

Printesa Anne este cel de-al doilea copil al reginei Elisabeta a II-a si singura sa fiica. Anne are doi copii, Peter si Zara Phillips si 4 nepoti. Desi nu este atat de cunoscuta ca fratele sau, Printul Charles, Anna s-a remarcat de-a lungul timpului prin stilul sau vestimentar exemplar, atat in tinerete, cat si in prezent.

In anii 70, pe cand printesa avea 20 de ani, stilul sau vestimentar includea o serie de culori puternice si combinatii stilistice menite sa faca o declaratie de curaj. Palariile deosebite, costumele in culori inedite si imprimeurile bogate faceau pe atunci parte din garderoba printesei.

In anii ce au urmat, stilul printesei Anne a evoluat si el, dobandind la randu-i ceva din maturitatea varstei. Daca in anii 1980, aparitiile membrei familiei regale britanice se remarcau prin preferinta pentru nuante neutre, alb, negru sau bej, in anii 90, aceasta a redescoperit culorile care au caracterizat-o in trecut. Rochiile si jachetele supradimensionate, in culori puternice, i-au definit aparitiile din acea perioada.

Mai recent, printesa a abordat tinute mai relaxate, cu precadere in timpul liber, fiind vazuta chiar in haine sport. Ea nu a renuntat la placerea de a purta haine elegante, colorate, ele ramanand o emblema a evolutiei sale vestimentare.

Sursa foto: Verdict, Google

Articole din aceeasi categorie