04.02.2021
Stil si rafinament! Aceste cuvinte o descriu pe Maia Sandu. Ce tinuta a ales Presedintele Republicii Moldova la intalnirea cu omologul sau francez, Emmanuel Macron

Presedintele Maia Sandu se afla intr-o vizita oficiala in Franta, unde s-a intalnit cu omologul sau, Emmanuel Macron.

Citeste si :  Milionarul Gabriel Stati - un tata fericit! Copiii acestuia sunt de aproape aceeasi varsta cu iubita lui

Astazi a avut loc un eveniment important pentru relatiile moldo-franceze. Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, in cadrul intrevederii cu presedintele Republicii Franceze, Emmanuel Macron, a declarat ca vizita ei la Paris este una foarte importanta in colaborarea moldo-franceza. Ea a mentionat ca Franta este si printre primii zece investitori in Republica Moldova si ca tara noastra isi doreste cresterea volumului comertului cu Franta si tot mai multe investitii franceze.

Pentru aceasta intrevedere importanta, Maia Sandu a ales sa poarte un palton de un albastru ciel, asortat cu o pereche de pantofi stiletto bej. Tinuta a fost completata de o esarfa si, bineinteles, elementul indispensabil in zilele de astazi, o masca de protectie alba.

In cadrul vizitei la Paris, presedintele Republicii Moldova a avut intruniri si cu reprezentantii mediului francez de afaceri. Pentru aceasta intalnire, Maia Sandu a optat sa poarte o rochie de culoare roz.

Iar pentru intrunirea cu Jean-Yves Le Drian, Ministru francez al Afacerilor Externe, seful statului a purtat o rochie de culoare verde smarald.

Citeste si :  Elena Ceausecu, prin ochii strainilor! Ce facea sotia dictatorului cand romanii mureau de foame

Surse foto: presedente.md, google.com

Articole din aceeasi categorie