04.07.2019
Sophie Turner, frumoasa ca o printesa in rochie de mireasa. Cum a aratat Sansa din Game of Thrones in ziua nuntii
Dupa ce s-au casatorit legal in Statele Unite, in Las Vegas, in luna mai, Sophie Turner si Joe Jonas au avut parte de o nunta spectaculoasa la un conac din sudul Frantei.

La ceremonia, care a avut loc la Chateau du Martinet, au fost o multime de invitati de seama, vedete de la Hollywood si din lumea muzicii. In varsta de 23 de ani, Sophie Turner a aratat ca o adevarata printesa intr-o rochie Louis Vouitton, unul dintre brandurile ei preferate. 

„Imi place cum vede acest brand femeile. Hainele lor sunt precum rolurile care ma atrag: de femei razboinice”, spunea ea intr-un interviu.

Sotul ei, canteretul Joe Jonas, in varsta de 29 de ani, a fost chipes intr-un costum elegant nergru al brandului Berluti.

Prima imagine cu tinerii insuratei a fost postata de actrita din Game of Thrones pe pagina ei de Instagram, unde a primit peste 3 milioane de like-uri in numai cateva ore.

O sursa apropiata cuplului a dezvaluit ca cei doi au plans in timpul ceremoniei, cand au facut schimb de juraminte.

Joe este ultimul dintre fratii Jonas care s-au insurat. Anul trecut, cel mai mic dintre ei, Nick s-a casatorit cu indianca Priyanka Chopra… de patru ori. Cuplul a avut patru ceremonii diferite: doua in Mumbai, una in New Dehli si una in Charlotte. 

Sursa foto: perfecte.ro

Articole din aceeasi categorie