30.11.2019
Rochia purtata de Jennifer Lopez acum 19 ani, subiect de scandal in lumea modei
Jennifer Lopez a scris istorie in 2000 la gala premiilor Grammy cand a purtat o rochie extrem de indrazneata pentru acele vremuri. Piesa vestimentara a ajuns acum subiect de scandal.

Casa de moda Versace a dat in judecata brandul Fashion Nova pentru ca ar fi copiat designul legendarei rochii purtate de Jennifer Lopez la premiile Grammy, in anul 2000. Tinuta, care a beneficiat de un face lift in 2019, a fost purtata din nou de actrita americana la Saptamana Modei de la Milano.

Rochia a intrat in istorie acum 19 ani si a determinat gigantul Google sa creeze functia Google Images.

Conform publicatiei The Fashion Law, casa de moda Versace a solicitat o suma considerabile drept despagubiri pentru ca Fashion Nova a incercat „sa exploateze popularitatea si renumele creatiilor Versace” cu scopul de a genera incasari si de a face profit pe seama brandului.

Reprezentantii Fashion Nova nu au oferit, pana acum, nicio explicatie, insa au scos de pe site piesa vestimentara incriminata. Pana sa fie sesizata de Versace, Fashion Nova comercializa produsul cu 70 de dolari, mult sub pretul la care a fost evaluata rochia lui Jennifer Lopez: circa 200.000 de dolari.

Fashion Nova s-a mai aflat in mijlocul unui scandal, dupa ce a scos la vanzare un costum de baie cu o eticheta alarmanta. Conform fabricantului, lenjeria contine DI (2-Etilhexil), ftalati, plumb si cadmiu, care sunt recunoscute in statul California ca generatoare de cancer, malformatii congenitale si alte afectiuni ale aparatului reproducator.

Sursa foto: Getty Images/fashionnova.com

Articole din aceeasi categorie