08.04.2021
Rihanna a intors toate privirile la aniversarea mamei sale. Ce tinuta sexy a purtat artista

Riri surprinde din nou! Nu cu vreun videoclip sau melodie noua, ci o tinuta deocheata, pe care a ales sa o poarte chiar la aniversarea mamei sale. 

Mama Rihannei, Monica Braithwaite, a implinit 52 de ani in data de 5 aprilie. Cu aceasta ocazie a organizat o cina alaturi de familie la un restaurant exclusivist din New York. 

Fostul sot i-a zis ca va fi „nimeni, va fi un vagabond care va strange mancare de la tomberoane”, insa vloggerita Maria Ciorici a demonstrat ca e puternica si o luptatoare! Si-a indeplinit visul si a lansat primul sau videoclip - VIDEO

Paparazzi nu au ratat aparitia Rihannei, care a ales o tinuta extrem de obraznica. Cantareata si-a alcatuit un look monocromatic, format dintr-o geaca de piele in nuanta cafelei si o pereche de pantaloni transparenti. Si-a accesoriza tinuta cu o geanta Fendi si o pereche de manusi din piele.

Geaca Yves Saint Laurent ii acoperea doar o parte din posterior Rihannei. Artista de 33 ani s-a lasat fotografiata de paparazzi din toate unghiurile, apoi a intrat in restaurantul in care mama sa isi serba ziua de nastere. Potrivit Page Six, la cina data in cinstea Monicai au participat noua persoane, printre care fratele artistei, dar si bunicii Lionel si Clara Braithwaite.

Inca o poza cu micutul Raul. Anisoara Loghin va arata fata bebelusului. „Obrajorii curand...”

Articole din aceeasi categorie