18.02.2021
Regina Letizia a Spaniei, aparitie spectaculoasa intr-o rochie de 180 de euro

O noua lectie de stil de la Regina Letizia a Spaniei! Sotia Regelui Felipe al VI-lea reuseste sa ne surprinda de fiecare data cu alegerile sale vestimentare. 

Citeste si :  O tanara din Moldova, impreuna cu mama sa, croseteaza jucariile care iau forma personajelor din desenele animate. Daniela CIUDIN, mesterita: „Avem livrari in toata lumea cel mai departe a fost Australia, America" - VIDEO

De data aceasta, fosta jurnalista a demonstrat ca nu e nevoie sa cheltuiesti o avere pentru a avea o aparitie impecabila. Regina Letizia a participat recent la evenimentul „Concepcion Arenal”, care a avut loc la Biblioteca Nationala a Spaniei, in Madrid. 

Letizia (48 de ani) a atras toate privirile cu rochia rosie, eleganta, semnata Massimo Dutti, cu crapatura sexy pe picior si spatele usor decupat. 

Rochia purtata de regina Spaniei costa aproximativ 180 de euro. Letizia si-a accesorizat tinuta cu un palton negru oversize si o pereche superba de stiletto in doua nuante.

Regina si-a prins parul intr-o coada lejera si a optat pentru un look natural. Letizia nu a renuntat nicio clipa la masca de protectie si a incercat sa respecte distantarea sociala atunci cand a purtat discutii cu invitatii de la eveniment. 

Letizia a Spaniei este casatorita cu Regele Felipe al VI-lea de 16 ani si au impreuna doua fete: Leonor (15 ani) si Sofia (13 ani). 

Citeste si :  Dupa 45 de ani, viata actritei Tamara Varlan nu se va schimba, odata cu venirea menopauzei. „Nu e o sentinta, nu e o condmanare”

Sursa foto: Getty Images

Articole din aceeasi categorie