09.08.2019
Razboiul mireselor in negru. O fashionista din Moldova o acuza de plagiat pe o tanara care a optat pentru aceeasi nuanta a rochiei in ziua nuntii. „Copy/paste calitativ...”
Tanarul designer din Moldova, Valeria Cantir, este in culmea indignarii. Aceasta afirma ca ideea nuntii sale a fost preluata de o alta tanara care si-a dorit o nunta inedita.

Valeria a distribuit pe contul sau oficial de Facebook o imagine in care o mireasa apare in rochie neagra, tinand in mana cateva baloane de aceeasi culoare si pozand intr-un peisaj similar cu cel pentru care a optat si Valeria la ceremonia sa.

„Mireasa in negru? Daa, ea a ales sa faca un copy paste calitativ, bravo!”, a scris aceasta langa imagine.

Contactata de Perfecte.md, designerul ne-a marturisit mai mult detalii. „Este aceeasi idee, locatie, baloane si rochia neagra. E prea vizibila plagierea. Doar eu am facut asa. Multe persoane mi-au trimis poza in privat.”



Internautii s-au impartit in doua tabere. Unii considera ca Valeria are dreptate, altii insa sunt nedumeriti de nemultumirea fashionistei. „Se aseamana cumva si eu nu vad bine?! Si daca te uiti la profil vei intelege ca culoarea lor preferata este negru... si inca ceva, este cumva o locatie privata????! Sau esti unica din Moldova care a facut sesiunea foto la acea locatie?!”, a scris una dintre comentatoare. „Oricum tu ai fost cea mai frumoasa mireasa in negru. La asta nu te intrece nimeni.”, a adaugat altcineva.

In timp ce cele doua mirese vor decide cine este originalul si cine e un simplu „copy/paste”, Perfecte.md iti ofera cateva imagini cu alte mirese din lume, care-au optat pentru aceeasi nuanta in ziua nuntii lor.

Sursa foto: Google.com, Facebook.com

Articole din aceeasi categorie