13.12.2023
Prezentare Lana Furs, la 11 ani de O Seara Perfecta! Urmareste cele mai actuale tendinte din acest sezon in materie de paltoane si blanuri - VIDEO

Daca tot suntem inainte de sarbatori, o blana sau un palton frumos poate fi un cadou deosebit. O prezentare a celor mai in tendinte haine de exterior a putut fi urmarita si la evenimentul aniversar „O Seara Perfecta”. Cum a fost, vezi in reportaj.

O colectie colorata si spectaculoasa de blanuri a fost prezentata la editia speciala cu public, prin care au fost marcati 11 ani de „O Seara Perfecta”.

„O Seara Perfecta este proiectul meu preferat. Desigur ca noi adoram PRO TV-ul si mereu va sustinem. Astazi va fi prezentata cea mai stilata colectie Deluxe 2023/2024”, a mentionat Svetlana Barbarova, proprietara „Lana Furs”.

Show-ul a fost senzational. Cu multa eleganta si rafinament, alaturi de modele, au surprins defiland Tatiana Heghea si Diana Ballerini.

Horoscop 13 decembrie 2023. Noroc in dragoste si castiguri neasteptate pentru doua zodii

„Cele mai in voga culori sunt cele aprinse. Sunt aprinse pentru ca fiecare femeie sa-si bucure ochii. Cu toate acestea, nimeni nu a anulat blana inchisa, dar o blana colorata neaparat trebuie sa fie in garderoba unei femei. Acum sunt actuale blanurile din: oita, angora, castor”, a spus Svetlana Barbarova, proprietara „Lana Furs”.

Modelele au defilat in blanurile care redau eleganta si luxul, perfecte pentru sezonul de iarna 2023-2024. „Suntem bucurosi sa vedem femeile Moldovei in magazinele noastre. Si pentru ca iubim clientii nostrii, oferim reduceri bune si ii asteptam pe toti in magazinele Lana Furs”, a explicat Svetlana Barbarova.

Svetlana Barbarova a venit cu vesti bune si pentru barbatii care tin cont de ultimele tendinte din lumea modei: „Blana nu este doar un accesoriu pentru frumusete, blana are grija de sanatatea femeii voastre. De asemenea, avem blanuri pentru barbati”.

Lana Furs este un brand specializat in vanzarea blanurilor si articolelor din piele de cea mai inalta calitate.

Sfantul Andrei - sarbatoare speciala pentru cei care poarta acest nume. Cine sunt vedetele de la noi care sarbatoresc astazi ziua onomastica - FOTO

Evenimentul a avut loc in cel mai frumos restaurant din Chisinau, Miadora.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie