23.02.2021
Personalizare prin culoare. Pictorita Victoria Potrimba da o noua viata hainelor, folosind doar o pensula, vopsele si multa imaginatie. „Totul a inceput dintr-o joaca, foarte simplu”

Ai o geaca, o camasa, o pereche de pantofi sau orice alta piesa vestimentara care iti place mult, dar s-a cam invechit? Nicio grija! Te ajuta Victoria Potrimba, pictorita care da o noua viata hainelor folosind doar o pesula, vopsele si multa imaginatie si talent. Cum se petrece transformarea, afla din reportajul emisiunii O Seara Perfecta.

Citeste si :  Din Dubai - la Piata Centrala. A vizitat multe locatii exotice din lume, insa destinatia numarul unu a Doinelei Cecan, cand revine acasa, ramane a fi cel mai aglomerat loc din Chisinau. Ce si-a cumparat stilista - VIDEO

Candva, isi dorea o garderoba bogata si mereu noua, iar asta a facut-o sa recurga la o mica smecherie. 

Victoria POTRIMBA, pictorita: „Totul a inceput dintr-o joaca, foarte simplu. Deci, lucrul meu a fost initial un hobby care a inceput inca in adolescenta. Pe atunci, nu aveam posibilitate mereu sa-mi cumpar ceva nou, de aceea, solutia mea a fost sa creez ceva cu mainile mele…”

Intre timp, pasiunea de a picta suprafete textile a prins tot mai mult contur, iar astazi pictorita se lauda cu lucrari destul de sofisticate.

Victoria POTRIMBA, pictor: „Care ar fi, dupa parerea ta, cele mai apreciate si intrebate lucrari pentru piata din Republica Moldova...cu siguranta portretele personalizate, deoarece, am un stil aparte in a le reda pe textil. Deci, anume acestea fiind cel mai des solicitate de catre clienti.”

Unde mai pui ca o haina personalizata astfel, te face centrul atentiei, dar si al admiratiei cat ai clipi.

Iar daca te preocupa rezistenta in timp a desenelor, trebuie sa stii ca….

Victoria POTRIMBA, pictorita: „Nu este nevoie de nimic deosebit pentru ca, culorile mele sunt profesionale, speciale pentru textile, de aceea, hainele trebuie spalate doar la regim “delicat” pentru a o pastra pe o perioada indelungata.”

Intrucat desenele Victoriei amintesc adevarate opere de arta, nota de extravaganta si originalitate implica si un pret pe masura.

Victoria POTRIMBA, pictor: „Arta pe haina nu este deloc ieftina, pentru ca, este ceva exclusiv, unic si lucrarile nu se repeta niciodata.”

Si chiar daca a avut ocazia sa picteze pentru celebritati, Victoria viseaza sa ajunga la sufletul tuturor.

Victoria POTRIMBA, pictor: „Scopul de baza, de fapt, nu este sa ajung sa am printre clienti cei mai vestiti oameni,pentru ca, in general o geaca personalizata poate oferi incredere si exclusivitate si... acesta se va simti deosebit si special datorita acestei geci.”

Citeste si :  Vara - muncitor in Alaska, iarna - pictor in Moldova. Cum se imbina cele doua profesii si cine este tanarul care visa sa ajunga la PRO TV? „In mai putin de un an ideea s-a materializat”

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie