08.11.2019
Pantaloni cu imprimeu floral sau in total look tomnatic. Cele mai stilate aparitii barbatesti de la Autumn Party
Daca femeile au o gramada de batai de cap atunci cand este vorba de alegerea unei tinute si nu stiu ce sa poarte: o rochie, o fusta, o salopeta sau poate un costum? Uite ca barbatii au un pic mai putine probleme la acest capitol.

Totusi, chiar si alegerea unui costum sau a unei camasi poate fi plina de suprize, mai ales atunci cand este impus un dress code.

Invitatii petrecerii au dat dovada din plin de creativitate si… istetime si, la drept vorbind, femeilor le-a fost greu sa nu tina cont de genericul sarbatorii „FALL in love”.

Perfecte.md iti propune o selectie a tinutelor barbatesti, care ne-au suprins placut.

Nathaniel Kowalsky

E bine stiut faptul ca stilistul Nathaniel Kowalsky este adeptul extremelor frumos combinate. Daca uneori acesta opteaza pentru tinute extravagante, de aceasta data el a ales un outfit pe cat de minimalist, pe atat de original. El a adoptat un look total black si doar paharul de sangria i-a dat o nota autumnal-romantica.

Evgheni Hudorojcov

Suntem absolut cucerite de alegerea vestimentara a designerului Evgheni Hudorojcov. Acesta a imbracat o pereche de pantaloni cu imprimeu floral, in culori pastelate, la care a asortat un pulover usor de nuanta cerului.

Viorel Buliga

Stim deja ca Viorel Buliga este unul dintre cei mai stilati si fashionisti interpreti de la noi. Artistul nu ne-a dezamagit nici de aceasta data. Viorel a ales o pereche de pantaloni albi, o camasa de aceeasi culoare si a pus accentul pe sacou – care l-a incadrat perfect in tematica petrecerii.

Viorel Cires

Cantaretul Viorel Cires si-a dorit sa fie la 4 ace. Acesta a ales un costum din trei piese, la care a asortat o camasa alba si o pereche de pantofi maro.

Aurel Chirtoaca

Aurel Chirtoaca s-a numarat printre cei mai exemplari oaspeti, respectand cu strictete dress code-ul. El a purtat un costum perfect pentru toamna, optand pentru nuante de oranj-pal, bej si maro.

Iata si alte prezente masculine, care ne-au cucerit cu alegerile lor vestimentare:

Articole din aceeasi categorie