10.10.2019
O noua lectie de stil marca Kate Middleton!
Ducesa de Cambridge este adesea data drept exemplu atunci cand este vorba de stilul vestimentar si pe buna dreptate! Kate Middleton reuseste sa transforme orice iesire intr-o demonstratie de rafinament, atragand privirile asupra sa fara sa incalce codul de eticheta impus pentru orice membru important al familiei regale britanice.

Mai mult decat atat, pe langa hainele elegante si alese cu bun gust pe care sotia Printului William le poarta, aceasta stie sa accesorizeze orice tinuta si cu zambetul sau larg, nota ce aduce un plus oricarui outfit purtat de aceasta.

Pe langa zambetul sau radiant insa pentru o vizita la Muzeul Natural de Istorie, Kate Middleton a ales sa mai adauge un accesoriu important: o geanta de mana Chanel, care i-a completat perfect acesteia tinuta. Carcotasii vor comenta, bineinteles, pe seama pretului accesoriului semnat de celebra casa de moda, care se ridica pana la 3000 de lire. 

Kate Middleton, in varsta de 37 de ani si mama a trei copiii, reuseste sa arate impecabil in tinutele alese si datorita siluetei sale de invidiat. Pentru evenimentul mentionat anterior, sotia Printului William a optat pentru un look lejer dar elegant, format dintr-o pereche de pantaloni evazati, kaki (130 de lire) asortati cu o bluza mulata pe corp si cu guler, grena. Intreg outfitul a fost completat cu o pereche de pantofi cu toc nu foarte inalt, de aceeasi culoare cu bluza, al caror pret este in jur de 353 de lire, si cu geanta Chanel in tonuri asemanatoare.

Vizita Ducesei de Cambridge la Muzeul Natural de Istorie din Londra, al carei ambasador este, a avut ca scop vizitarea unui centru pentru biodiversitate, cu scopul de a putea observa cum se doreste prezervarea si protejarea faunei salbatice din Marea Britanie, potrivit Daily Mail. 

Sursa foto: Click.ro

Articole din aceeasi categorie