17.01.2022
Bijuteriile unei femei sunt intreaga ei biografie! Vezi cele mai spectaculoase inele de logodna cu un numar impunator de carate ale lui Kylie Jenner, Ariana Grande, Megan Fox si alte celebritati - FOTO

Atunci cand iubesti banii nu mai au valoare, iar fericirea din ochii unei femei la vederea unui inel cu diamante este incomparabila.

O singura piatra stralucitoare poate fi clasica, doua pietre insa iti asigura zambetul si sclipirea din ochii partenerei. Modelul de inel cu doua pietre a devenit un simbol al luxului inca din cele mai vechi timpuri intrucat aristocratii si oamenii opulenti isi impresionau partenerele cu o asemenea bijuterie. 

Te trec fiorii! Valentina Nafornita - interpretare exceptionala de ziua marelui poet Mihai Eminescu - VIDEO

Jacqueline Kennedy Onassis

Unul dintre cele mai spectaculoase inele din aceasta categorie este cel a lui Jacqueline. Un model Van Cleef & Arpels daruit de catre John F. Kennedy in 1953. Acesta continea un diamant de 2,88 carate si un smarald de 2,84 carate.

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski si-a creat propriul inel de logodna „tot et moi” in 2018, cu ajutorul sotului Sebastian Bear-McClard si al bijutierului Alison Lou, Alison Chemla. 

„Ne-a placut ideea de doua pietre in loc de una si ne-am uitat mult timp la inele cu mai multe pietre pentru inspiratie, iar intr-un final mi-am creat unul pe placul meu cu care stiam sigur ca nu dau gres.”, a spus modelul.

Ariana Grande 

Ariana Grande a acceptat propunerea lui Dalton Gomez in 2020. Acesta a creat un inel spectaculos cu doua pietre impreuna cu bijutierul Solow & Co -Jack Solow.

Kylie Jenner si Stormi Webster

 In 2021, Travis Scott a surprins-o pe Kylie Jenner si pe fiica acestuia Stormi cu un set de inele combinate si a demonstrat ca acest gen de bijuterii nu sunt destinate doar logodnei.  

Dupa o despartire scandaloasa, s-a aflat ca Zayn Malik o insela pe Gigi Hadid. Vezi cum arata amanta interpretului - FOTO

Megan Fox

Anul 2022 a inceput cu o logodna surprinzatoare. Machine Gun Kelly i-a adresat marea intrebare lui Megan Fox cu ajutorul unui inel superb cu doua diamante scumpe, marca Stephen Webster.

Pietrele pretioase in forma de para „sunt asezate pe doua benzi magnetice de spini care se unesc ca doua jumatati ale aceluiasi suflet, formand inima obscure care este iubirea noastra”, a afirmat MGK pe Instagram. 

Adalia Rose, vedeta YouTube cu boala "Benjamin Button", a murit la varsta de 15 ani. Familia a facut anuntul dureros

Sursa FOTO: Pagesix

Articole din aceeasi categorie