16.05.2024
Natalia Gordienko - apariție spectaculoasă pe covorul roșu de la Cannes. Ce rochie a purtat - FOTO

Ieri a început cea de-a 77-a ediție a prestigiosul Festival de Film de la Cannes! În rând cu notorietățile din lumea cinematografică și gazdele grandiosului eveniment, pe covorul roșu a pășit în calitate de oaspete și cântăreața din Republica Moldova, Natalia Gordienko.

Pe pagina sa de Instagram, Natalia Gordienko a publicat primele imagini de la deschiderea de la Festival de Film de la Cannes.

Iar în descrierea imaginilor a lăsat și un mesaj: „Red Carpet Moments, cu siguranță unul dintre cele mai memorabile momente din viața mea! Prima zi și deschiderea @festivaldecannes Mulțumesc echipei mele minunate @ekaterina.ketrushka @yuliamoatti_stylist M-am simțit cu adevărat ca o prințesă!”.

Oare s-ar fi împăcat? Patric Hanganu - ședință foto alături de fosta iubită: „Totul în viață e trecător...”

Interpreta a optat pentru o rochie roșie, lungă cu un croi de tip sirenă și cu trenă cochetă. Însă extravaganța se datorează compoziției din partea superioară a rochiei. O mulțime de pene roșii enorme i-au îmbogățit ținuta. 

Pasha Parfeni și Iuliana Scutaru și-au spus adio! Interpretul a dezvăluit motivul divorțului: „Îmi vine foarte greu să vorbesc despre asta...”

Natalia a ales o coafură elegantă, cu „bucle ca la Hollywood”, de sub care se iveau cerceii cu zeci de diamante.

Natalia Gordienko este cântăreață și dansatoare din Republica Moldova. A participat la Concursul Muzical Eurovision 2006, împreună cu Arsenium și la Concursul Muzical Eurovision 2021, cu piesa Sugar, unde a reușit să se califice în finală.

Articole din aceeasi categorie