14.01.2021
Monica Bellucci, ca o diva de cabaret. Aparitia seducatoare pe coperta unei reviste

La 56 de ani, Monica Bellucci inca isi pastreaza sarmul din tinerete, cand poza provocator in diverse reviste. A pasit in lumea filmului acum 30 de ani, interpretand roluri de femei puternice si seducatoare. 

Citeste si :  Instagram vs. Realitate: Cum arata cu adevarat Jennifer Lopez cand nu isi editeaza pozele

Considerata un sex simbol de catre italieni, Monica Bellucci este in continuare o actrita foarte populara. Cu fiecare aparitie in public, vedeta reuseste sa atraga toate privirile. Nu odata, actrita si-a etalat corpul perfect in reviste de moda, fiind numita „regina seductiei”. La inceputul acestui an, Bellucci a fost invitata sa pozeze pentru „Sorbet Magazine”, ca o diva de cabaret, amintind de look-ul Madonnei din videoclipul „Material Girl”. Actrita apare inconjurata de barbati, fiind imbracata in tinute foarte sexy, cu decolteu generos. 

„Sorbet Magazine” a ales-o pe Monica Bellucci in mod simbolic, pentru a aniversa cei 30 de ani de la aparitia revistei. Potrivit redactorilor, in ultimii 30 de ani, actrita a avut un parcurs extraordinar, trecand de la modelling la o cariera in cinematografie. 

Monica Bellucci se poate mandri cu aparitii memorabile in peste 60 de filme. Ea s-a remarcat ca fata lui Bond in rolul Luciei din Spectre (2015), a jucat perfect in rolul  Mariei Magdalena din „The Passion of the Christ” (2004), iar anul acesta a urcat pe scena, pentru a o interpreta pe cea mai renumita soprana a secolului al XX-lea, Maria Callas. 

Citeste si :  In doar 3 zile a acumulat 2 milioane de vizualizari! Cine este copilul care a cucerit publicul cu coverul la piesa lui Ionel Istrati - „Eu numai, numai”

Sursa foto: Getty Images, Instagram sorbetmagmonicabellucciofficiel

Articole din aceeasi categorie