14.10.2020
Mentorii sai au fost chiar palarierii cu renume - Jane Taylor si Edwina Ibbotson. Iuliana Chirosca: „Palaria va fi acea cheita care iti va permite sa nu treci neobservata.”

Am fi crezut ca stie totul despre accesoriul preferat de unele femei - palaria, insa Iuliana a decis ca are nevoie de un refresh si a mers sa faca cateva treninguri in Marea Britanie.

Iuliana Chirosca a revenit de curand de la Londra, unde a facut niste cursuri inedite, care i-au permis sa-si dezvolte abilitatile de palarier.

„Am plecat la Londra exact pentru sapatamana palariilor din Regatul Unit, este vorba despre London Head Week, a durat exact o spatamana. In afara de workshopurile la care am participat acolo pentru a-mi perfectiona abilitatile mele de palarier, am mai vizitat si expozitia care a fost organizata. Este cea in care se expun toti palarierii din interior si exterior.”, sustine ea.

Daca pana acum lucra cu forme rotunde, butoane, atunci acolo ea a invatat sa lucreze cu forme diferite, este vorba de un free shape foarte complicat de lucrat, ceea ce necesita concentratie maxima, abilitati si talent.

A fost o adevarata norocoasa, deoarece mentorii sai au fost chiar: Jane Taylor, cel care a servit Casa Regala si Edwina Ibbotson, care este renumita pentru palariile ei couture, iar lucrarile sale sunt executate doar manual.

Iuliana are si un mesaj pentru acele femei care inca se eschiveaza sa poarte acest accesoriu: „Sa opteze pentru o palarie neaparat, pentru ca este o tinuta intregita, palaria va fi „cireasa de pe tort” si nu conteaza esti la o ceremonie si porti o tinuta cocktail sau ai o tinuta casual. Palaria va fi acea cheita care iti va permite sa nu treci neobservata.”

Ce parere are Iuliana despre purtatul palariilor la noi, care sunt ultimele tendinte in materie de palarii si ce pregateste ea in viitorul apropiat, aflati in reportajul de mai jos.

 

Citeste si :  De Hramul Chisinaului, Igor Cuciuc surprinde moldovenii. „Este cea mai grozava veste pe ziua de astazi.”

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie