13.06.2019
Melania Trump - eleganta intr-un costum masculin
„Melania vorbeste” a titrat dis-de-dimineata presa americana, surprinsa de declaratia indrazneata a primei-doamne in timpul unei intruniri oficiale in Biroul Oval de la Casa Alba.

Melania si Donald Trump au fost gazdele presedintelui polonez si ai Primei-doamne Agata Kornhauser-Duda. In timpul acestei intrevederi oficiale, care a avut loc la Casa Alba in DC, s-a discutat despre consumul de opioide de catre minori.

In timpul acestei convorbiri, Melania Trump a luat atitudine si a adresat cateva cuvinte: „Ne bucuram sa-i avem din nou aici. Sunt nerabdatoare sa vorbesc cu doamna Duda despre copii, cu ce confrunta ei in tara noastra, si-n Polonia, asa cum am facut-o si prima data. (...) Mereu am spus sa te iubesti pe tine mai mult decat sa iubesti drogurile. Voi continua cu campania de constientizare a pericolului creat de consumul de droguri”.

Presa americana s-a aratat surprinsa de faptul ca Prima-doamna se implica activ intr-o cauza si ca manifesta interesul de a-si folosi influenta in diverse scopuri benefice pentru copii. De altfel, initiativa „Be Best”, sustinuta si implementata de Melania Trump, trateaza, printre altele, dependenta de droguri in ceea ce-i priveste pe minori. Pare-se cauza ii este apropiata inimii sale, dat fiind faptul ca aceasta are un copil minor, Barron Trump, pe care incearca sa-l invete despre pericolele cu care s-ar putea confrunta.

Pentru intalnirea cu oficialitatile poloneze, prima-doamna a Americii a purtat un costum cu influente masculine, intr-un roz pudrat, care i-a venit ca turnat. Pe dedesubt a potrivit o camasa alba, simpla si a incaltat o pereche de stiletto asortati. Si Prima-doamna a Poloniei a fost destul de eleganta, purtand o rochie intr-un joc de nonculori, cu un croi asimetric.

Sursa foto: okmagazine.ro

Articole din aceeasi categorie