13.06.2019
Meghan Markle va coopera cu revista britanica Vogue?
In aceste momente, Meghan Markle se afla in concediu de maternitate, insa curand isi va relua indatoririle regale. Prima sa iesire oficiala in public a fost pe 8 iunie, cand a participat la parada Trooping the Colour.

De cand a devenit sotia Printului Harry, in mai 2018, Meghan Markle este in centrul atentiei la fiecare eveniment, iar cei mai multi o considera o adevarata sursa de inspiratie din punct de vedere vestimentar.

Colaborarile, insa, nu au intarziat sa apara. Se pare ca Meghan Markle va lucra pentru editia britanica a revistei Vogue la editarea unor articole de moda. Mai ales ca Ducesa are experienta in mediul online.

La cateva luni dupa ce a inceput sa iasa cu printul Harry, Meghan Markle si-a inchis blogul ‘The Tig’. Megan Markle a scris pe blogul sau, ultima postare, anuntand ca acesta va fi inchis, iar apoi a sters toate postarile anterioare si fotografiile care erau in arhiva.

Conform Cosmopolitan, Meghan Markle va incepe din septembrie sa scrie pentru revista Vogue din Marea Britanie. Munca sa va presupune stabilirea tendintelor fashion pentru toamna si iarna. De asemenea, acesta nu este singurul lucru de care se va ocupa Ducesa de Sussex. Ea va avea si o rubrica de opinii.

Dar surpriza nu se opreste aici. Meghan Markle va realiza o sedinta foto cu sotul sau, Printul Harry, si fiul lor, Archie, iar imaginile vor fi publicate in editia britanica a celebrei reviste Vogue. Fotografiile vor fi facute la resedinta lor de pe domenius Windsor, Frogmore Cottage.

Vogue este o revista de moda si lifestyle publicata in 18 tari de editorul Conde Nast Publications. A fost lansata in 1892 de Arthur Baldwin Turnure. Dupa moartea lui, la conducere a venit Conde Nast. Din 1973, Vogue a devenit o revista lunara care abordeaza un subiect specific din domeniul modei si al designului.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie