11.01.2021
Lidia Buble si-a impresionat fanii cu un look de rusoaica. Ipostaza incendiara in lenjerie intima

Lidia Buble se numara printre cele mai atragatoare prezente din showbiz-ul romanesc. Orice aparitie a cantaretei in public nu poate trece neobservata. De asemenea, Lidia stie sa se faca remarcata si in spatiul online. 

Citeste si :  Andreea Raicu, super sexy in costum de baie. Cum a fost surprinsa vedeta in Maldive

Cei peste 1 milion de urmaritori pe care ii are pe Instagram nu rateaza nicio postare mai spectaculoasa a artistei, intrecandu-se apoi in comentarii de apreciere. Recent, Lidia s-a pozat in lenjerie intima, cu o caciula de blana pe cap si cu o pereche de manusi negre, dorind sa aminteasca de look-ul rusoaicelor. Ea a semnat poza prin salutul rusesc „Privet” (buna), iar printre admiratori s-au aflat si cateva persoane vorbitoare de limba rusa, care i-au raspuns ca o apreciaza foarte mult. 

O alta ipostaza care le-a atras atentia fanilor este cea in care Lidia s-a intins pe scari, purtand doar lenjerie intima. Imaginea a primit nu mai putin de 20.000 de like-uri si peste 100 de comentarii. „Esti bomba cu ceas fetito”, ”Cele mai smechere imagini de pe insta”, ”Superba”, ”Frumoasa poza”, i-au scris unii fani. 

Citeste si :  Inca o vedeta surprinsa pe insulele Maldive. Cum se relaxeaza Bianca Dragusanu in aceasta iarna 

Sursa foto: Instagram lidiabuble

Articole din aceeasi categorie