26.01.2023
Laudata pentru tinuta, Georgina Rodriguez a primit o avalansa de critici dintr-un motiv neasteptat: „Cata ignoranta”

Dupa transferul lui Cristiano Ronaldo (37 de ani) la Al-Nassr, in Arabia Saudita toti ochii sunt atintiti catre starul lusitan si partenera sa Georgina Rodriguez (28 de ani).

De curand, modelul argentinian a participat la Joy Awards, un eveniment grandios care a avut loc la Riyadh, unde a facut furori pe covorul rosu. Partenera lui Cristiano Ronaldo a purtat o rochie lunga, inchisa la culoare, si si-a acoperit capul cu o esarfa. Nici bratele nu si le-a lasat la vedere, iar reactiile din presa araba au fost dintre cele mai bune.

Limba engleza, motivul pentru care Georgina Rodriguez a fost criticata dur: „A fost norocoasa ca Ronaldo vorbeste spaniola”.

Sauditii au apreciat faptul ca Georgina Rodriguez a incercat sa respecte regulile vestimentare din tara in care locuieste acum, insa, bineinteles, au existat si critici la adresa sa. Surprinzator, acestea nu au fost legate de tinuta sa, ci de un alt aspect.

Georgina a fost intrebata cum se simte in Arabia Saudita, dar s-a chinuit sa dea un raspuns coerent, din cauza problemelor pe care le are cu limba engleza, noteaza Corriere dello Sport. Iubita lui Cristiano Ronaldo nu a fost ”iertata” pe retelele sociale, unde internautii au ironizat-o.

„Vorbeste o engleza atat de proasta, in ciuda banilor pe care-i are”, „Un lucru e cert: vorbesc limba engleza mai bine decat Georgina”, „Inca o data se dovedeste ca banii nu sunt totul”, „Cata ignoranta” sau „A fost norocoasa ca Ronaldo vorbeste spaniola”, au fost cateva dintre reactii.

Georgina Rodriguez a respectat regulile vestimentare si i-a cucerit pe jurnalistii arabi

La scurt timp dupa ce a „straluicit” pe covorul rosu, Georgina Rodriguez a postat cateva fotografii de la evenimentul respectiv pe contul sau de Instagram si a adunat milioane de aprecieri. „Multumesc tuturor, te iubesc Arabia Saudita”, a fost mesajul Georginei, iar jurnalistii arabi au reactionat.

Pamela Anderson a recunoscut ca a incercat sa-si omoare bona cand avea doar 8 ani: „Parintii mei considerau ca ea era superba, insa...”

Ceremonia a avut loc in prezenta mai multor personalitati din Arabia Saudita. Au fost prezente staruri internationale, precum Georgina Rodriguez, Mel Gibson, Sofia Vergara sau Michael Bay si peste 200 de vedete arabe din diverse domenii.

Actrita columbiano-americana Sofia Vergara a castigat premiul „Personalitatea anului” si l-a dedicat tuturor femeilor din Arabia Saudita si din Orientul Mijlociu.

Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo, care a semnat recent cu Al-Nassr, a afirmat ca parca traieste un vis si si-a exprimat dragostea fata de Arabia Saudita. Modelul a pasit pe covorul rosu intr-o rochie mulata, cu voal, alaturi de prietena ei Vergara, care a avut un look uimitor.", au scris jurnalistii de la Arab News.

„Georgina a purtat o rochie bleumarin a designerului tunisian Ali Karoui si a intors toate privirile la acest eveniment, la care au mai atras atentia actritele Hend Sabri, Rym Saidi si Mila Al-Zahrani”, a mai notat sursa citata.

Articole din aceeasi categorie