18.05.2020
La numai 6 ani, are o garderoba de 1 milion de dolari. Cum arata tinutele excentrice ale fiicei lui Kim Kardashian

North West, fiica cea mare a lui Kim Kardashian si Kanye West, este unul dintre cei mai cunoscuti copii din lume. Nici nu e de mirare cu asa parinti celebri. Desi inainte sa o nasca, vedeta de reality show spunea ca nu isi va expune fiica, North West ii calca pe urme mamei sale. 

La 6 ani, North a participat la eveniment mondene alaturi de parintii ei, a fost in public la Saptamanile Modei si chiar a debutat ca model la numai 5 ani. Dezinvolta, obisnuita cu celebritatea si camerele de filmat inca de cand era bebelus, North este un star in devenire. Practic, asta e soarta oricarui membru al familiei Kardashian :)

Cu o garderoba de sute de mii de euro (tabloidele scriu ca suma ar ajunge chiar la un milion de dolari!), cu hainute cool – practic copii in miniatura ale outfiturilor mamei sale – North West are deja statut de influencer. Micuta a aparut in public cu o pereche de cercei cu diamante Lorraine Schwartz in valoare de 50.000 de euro, deci nu e de mirare ca toate hainele ei create de marii designeri ar putea ajunge la fabuloasa suma de un milion de dolari.

Desi nu implinise nici macar 4 ani, micuta avea deja in colectie genti Fendi sau Louis Vuitton, de cateva mii de euro.

Tabloidele americane scriu ca micuta fashionista ar avea propria echipa de stilisti care sa se ocupe de look-urile ei… Nici nu ar trebui sa ne mire prea tare lucrurile astea: parintii ei sunt extrem de bogati si practic isi permit orice.

Aceasta expunere in media nu ii aduce micutei numai beneficii insa. Sunt o multime care ii critica parintii pentru ca o lasa sa se machieze inca de cand avea 4 ani. North si-a facut de mai multe ori aparitia in public cu ruj.

Vezi mai multe imagini cu outfiturile de zeci de mii de euro ale lui North West in GALERIA FOTO de mai jos:

Articole din aceeasi categorie