13.01.2021
Kamala Harris, debut pe coperta revistei Vogue! Imaginile cu vicepresedintele american au creat controverse pe Internet

Odata cu victoria lui Joe Biden, Kamala Harris a devenit prima femeie vicepresedinte din istoria Americii. Fosta senatoare de California si-a facut debutul pe coperta prestigioasei reviste Vogue. Imaginile care au aparut deja pe retelele de socializare au starnit controverse puternice. 

Citeste si :  Ce frumoase sunt gemenele lui Julio Iglesias. Cristina si Victoria au aparut pe coperta unei reviste de moda

Kamala Harris (56 de ani) a fost fotografiata de Tyler Mitchell, cel care a devenit in 2018 primul fotograf de culoare care a realizat o coperta Vogue. Protagonista a fost atunci nimeni alta decat Beyonce. Un an mai tarziu, acelasi fotograf a pozat-o pe Zendaya. 

Zilele trecute, pe contul de Instagram al revistei Vogue a fost postata coperta cu Kamala Harris, iar reactiile nu au intarziat sa apara. Vicepresedintele american poarta un sacou negru, pantaloni de aceeasi culoare, un tricou alb, iar in picioare are o pereche de Converse. „Madam Vicepresedinte Kamala Harris si noua America” titreaza Vogue pe coperta editiei din februarie. 

„Pentru prima femeie vicepresedinte din America ma asteptam la mai mult de la Vogue”, „Arata ca o fotografie pe care as fi facut-o in clasa a IX-a. Groaznic!", “Pe bune, Vogue? Asta e tinuta?”, “Anna Wintour, ce gluma! Asta e coperta pe care a ales-o Kamala?”, “Suntem fericiti ca este pe coperta, dar ce coperta...se putea mult mai bine”, “O femeie uimitoare! Nu as putea sa zic acelasi lucru si despre coperta. Ce sansa ai pierdut, Vogue” – sunt doar cateva dintre miile de mesaje postate de internauti. Unii au mers atat de departe incat au acuzat-o pe Anna Wintour, redactor-sef al revistei Vogue, ca a editat imaginile si i-a albit pielea Kamalei. 

La cateva ore distanta, pe contul de Instagram al revistei a aparut o noua coperta cu Kamala Harris. De data aceasta, vicepresedintele american ales poarta un deux-piece elegant, de culoare bleu.

Se pare ca aceasta ar fi fost si coperta pentru care si-ar fi dat acordul echipa Kamalei Harris. Revista nu a precizat deocamdata care dintre cele doua variante va fi aleasa pentru a fi publicata pe coperta.

Citeste si :  O profesoara a renuntat sa mai predea si a facut o schimbare radicala de cariera. Tanara a inceput sa isi vanda pozele nud pe OnlyFans

Surse foto: Getty Images

Articole din aceeasi categorie