16.11.2021
Jennifer Lopez, imaginea perfectiunii intr-o rochie bleu, cu spatele gol! Diva latino arata spectaculos la 52 de ani

Jennifer Lopez, o noua aparitie spectaculoasa! Vedeta a demonstrat inca o data ca isi merita cu prisosinta locul in topul celor mai frumoase femei de pe planeta. 

Iubita lui Ben Affleck a postat cateva imagini de la un eveniment din Las Vegas. Diva latino a purtat o rochie super sexy, de culoate bleu ciel. 

Moldoveanca Leo Ciobu a obtinut locul II la Romania Muscle Fest Pro! Tanara a impresionat juriul - FOTO/VIDEO

Tinuta semnata Et Ochs se mula perfect pe formele apetisante ale artistei si ii scotea in evidenta posteriorul care a consacrat-o. 

Jennifer Lopez (52 de ani) a profitat de ocazie ca sa-si faca reclama si la produsele sale din gama JLo Beauty. Artista a aratat impecabil si a optat pentru un machiaj smokey eye si un un luciu de buze nude.

 

Daca se intalnesc, sar scantei! Combinatiile de zodii care nu se potrivesc in dragoste, indiferent de cate compromisuri fac

“Mama miaaaa!”, “Poza asta mi-a facut ziua mai frumoasa!”, “OMG”, “Cat de sexy esti!”, “Esti cea mai frumoasa femeie din lume”, “O regina!”, “Ooh, Doamne! Arati nemaipomenit”, “Ne omori cu frumusetea ta!”, sunt doar cateva din sutele de mesaje postate de fanii vedetei. 

Cele doua imagini postate de Jennifer Lopez au adunat peste 2 milioane de like-uri in mai putin de 20 de ore. 

Articole din aceeasi categorie