08.04.2021
Irina Shayk, aparitie incendiara la show-ul lui Thierry Mugler. Ce tinuta a purtat rusoaica pe podium

In 2019, a primit titlul de cel mai mai sexy model pentru costumele de baie, detronand frumuseti precum Candice Swanepoel sau Emily Ratajkowski.

Face ce face si reuseste sa fure show-ul de fiecare data. Irina Shayk a fost aparitia serii la prezentarea de moda semnata Thierry Mugler. Rusoaica a postat cateva fotografii din culise, in care apare intr-o tinuta incredibil de sexy. Am putea spune chiar cea mai sexy varianta de Catwoman. 

In fotografiile postate pe Instagram din backstage, Irina Shayk poarta un body din tul transparent, cu cateva benzi negre care abia ii acopera partile intime. Mandra de felul in care arata, bruneta s-a lasat fotografiata din toate unghiurile. 

Este originara din Chelyabinsk, a avut o copilarie grea si saraca, iar acum are 35 de ani si face milioane de euro din modelling. Cum arata Irina Shayk inainte sa devina celebra si sa fie iubita lui Bradley Cooper? „Cultivam cartofi, castraveti, rosii. Dar nu pentru distractie, ci ca sa avem ce manca”

Mai multe fotografii cu Irina Shayk in galeria foto de mai jos

Admiratorii au inrosit butonul de like, iar complimentele au curs pe banda rulanta. “Cea mai frumoasa femeie de pe Pamant!”, “Woooow, sexy!”, “Ai rupt Internetul!” “Doamne, cum arati!” sau “Esti atat de sexy!”, sunt doar cateva dintre comentariile postate de internauti. Printre cei care au complimetat-o sau i-au lasat emoji se numara si Linda Evanghelista, Candice Swanepoel, Emily Ratajkowski, Damian Hurley sau Marc Jacobs.

Irina Shayk are o fetita din relatia cu Bradley Cooper

Irina nu este doar un model de succes, ci si  o mama model. Ea are o fetita, pe nume Lea de Seine, din relatia cu actorul Bradley Cooper. Cei doi s-au despartit dupa patru ani de iubire si n-au facut publice niciodata motivele care au dus la separare. Inainte de Bradley, rusoaica s-a iubit cinci ani cu fotbalistul Cristiano Ronaldo. 

Despre Bradley, Irina are doar cuvinte de lauda. Topmodelul a declarat recent ca actorul „este cel mai bun tata din lume”.

Ochi evidentiati, buze voluptoase si cat mai naturala. Trucurile la care apeleaza Irina Shayk pentru un ten sanatos si luminos. „Iubesc machiajul, dar cred ca tu trebuie sa-l porti, nu el pe tine" - VIDEO

„Nu am inteles niciodata termenul de co-parenting. Cand sunt cu fiica mea, sunt 100% mama, iar cand e cu tatal ei, el e 100% tatal ei. Suntem parinti”, a mai spus Irina, potrivit Daily Mail. 

Intrebata in ce relatii ce afla cu fostul iubit, Irina a raspuns: “Fosta mea relatia este ceva ce imi apartine, este viata mea privata. Este doar o parte din mine pe care nu vreau sa o las deoparte. Nu citesc ce apare despre mine. Sincer, sunt prea ocupata sa-mi cresc copilul. Daca vor sa scrie articole, sa scrie, isi fac meseria. Eu ma concentrez pe viata mea si pe prietenii mei. Restul e doar zgomot”, a declarat rusoaica.

Articole din aceeasi categorie