30.01.2019
Ionel Istrati - asa cum rar il vezi! Iata in ce tinuta deosebita a fost vazut artistul pe strazile Moscovei - FOTO
Ne-am obisnuit sa il vedem imbracat in costume sobre la diverse evenimente mondene sau la concerte, insa in viata de zi cu zi, se pare ca interpretul prefera hainele pline de culoare.

 

Ionel Istrati se afla intr-o frumoasa escapada pe meleagurile rusesti. Cantaretul nu uita sa impartaseasca cu fanii sai imagini savuroase din vacanta si, totodata, sa ii impresioneze. De curand, pe pagina unei retele de socializare, tanarul a publicat o serie de fotografii interesante. Un detaliu curios la ele a fost tinuta artistului - un outfit sport, colorat, de la un cunoscut brand international. „Eu in fiecare zi prefer sa port stilul sport. Acesta este un costum din colectia noua, care mi-a atras atentia.", spune artistul despre alegerea sa inspirata. Cert este ca noi mai rar il vedem imbracat astfel.

 

Am avut cateva inregistrari la un studio. Mi-am facut o minivacanta, deoarece voi avea multe concerte in viitorul apropiat.", a mai adaugat Ionel Istrati pentru perfecte.md, despre vizita in Rusia si despre planurile sale in domeniul muzicii. Amintim ca interpretul a fost surprins in tandreturi cu o frumoasa satena zilele trecute, mai multe detalii citeste aici.

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com / Ionel Istrati

Articole din aceeasi categorie