22.02.2021
Intampina primavara in cea mai „vesela” culoare! Fii indrazneata si imbraca haine roz

Unii oameni asociaza culoarea roz cu stilul excesiv de fantezie din anii 2000 (Paris Hilton in costumele ei iconice Juicy Couture din velur), in timp ce altii cred ca, dintr-un anumit motiv, doar fetele adolescente ar trebui sa le poarte. Insa in acest an, stilistii si designerii iti sugereaza sa nu te feresti de aceasta culoare si sa o porti cu mare placere.

Citeste si :  A lasat tinutele elegante si a imbracat un costum sport. Cum si-a petrecut weekend-ul Maia Sandu

Cum sa porti roz in aceasta primavara? In mod ideal, din cap pana in picioare. Acesta este stilul pe care il propune Isabel Marant, Prada si Chloe. In acelasi timp, nuanta poate fi oricare - de la cele mai delicate si pastelate, la fuchsia exploziva in spiritul „Socantului roz” de Elsa Schiaparelli.

In acest context, poti alege orice iti doreste inima si poti pune acest ton complet, pana la accesorii. Tom Ford sugereaza alegerea unui pulover, pantaloni si o geanta de mana in roz neon - si ne place foarte mult aceasta idee.

Daca un astfel de maximism este putin radical pentru tine, atunci te poti limita la un singur lucru. Fii in tendinta, dar nu parasi zona ta de confort. In cele din urma, o pata de culoare poate avea un efect terapeutic placut, in special dupa o lunga iarna monotona. Poti arunca o privire asupra accesoriilor in aceasta nuanta, cum ar fi o geanta mica Maje, iar fetele indraznete vor alege un pulover neon The Attico, care poate fi asorta cu pantaloni Gucci decupati de aceeasi culoare. 

Pantofii in aceasta nuanta pot fi alegerea fashionistelor putin mai hotarate si acestia vor deveni accentul potrivit sau chiar modelul de baza al unui outfit. Este alegerea ta sa fii in pas cu moda si sa te bucuri de aceasta primavara.

Citeste si :  Dezvaluiri picante din dormitor! Ce spune Pamela Anderson despre performantele noului sot
Articole din aceeasi categorie