09.06.2021
Inelul cu smarald - principala dorinta chiar si pentru cei carora nu le plac bijuteriile

Orice femeie admira bijuteriile, mai mult sau mai putin. Astazi acesta este principalul vis al oricarei fete si, in ciuda dimensiunilor impresionante ale smaraldului in sine, poti purta un astfel de inel in fiecare zi. 

Citeste si :  FAIL total! Greseli frecvente ale celebritatilor carora le place sa poarte haine transparente

Cand vine vorba de un inel cu smarald, primul lucru la care trebuie sa te gandesti este taietura: cea octogon unghiular sau radiant, precum si oval - clasic sau perna. „Para” este, de asemenea, foarte populara, dar aceasta optiune este mai potrivita la un eveniment de gala sau covor rosu. Smaraldul este de obicei insotit de diamante care ii accentueaza nuanta bogata - fie sub forma de pista, fie „imbratisand-o”, fie doua mari trapezoidale, taiate rotund, trilioane sau epolete. Inelele late prezinta adesea randuri de diamante strict taiate in bagheta pe ambele parti - aceasta forma subliniaza dimensiunea smaraldului, facandu-l vizual si mai mare.

Pretul include si produse mai concise cu un smarald mic in forma de perna sau bagheta - astfel de inele sunt usor de combinat cu altele. Cea mai eficienta tehnica este sa iti pui pe fiecare deget de pe mana diferite inele, combinand diferite pietre pretioase. In acest caz, poti amesteca aurul alb cu cel galben sau roz, ca in lookbook-ul Milou.

Iata caeva dintre cele mai frumoase inele de smarald care sunt prezente pe piata la moment.

Chopard
Mercury
Masha Mardi
Harry Winston
Citeste si :  O priveliste de toata frumusetea! Nicolle Trifan a iesit in lenjerie intima pe balcon
Articole din aceeasi categorie