11.09.2020
Incendiu de culori la prezentarea de moda Dolce&Gabbana. Kitty Spencer si Monica Bellucci au fost printre invitatii de seama

La inceputul lunii septembrie, casa de moda Dolce&Gabbana a organizat un adevarat spectacol la Florenta. Decoratiuni bogate, bijuterii scumpe, roschii in stil Medici, focuri de artificii sunt doar cateva dintre detaliile evenimentului.

La inceputul acestei toamne, designerii italieni si-au invitat oaspetii in pitoreasca vila Bardini din Florenta. Pe podiumul, care a reprezentat, de fapt, o scara lunga, impodobita cu flori, au defilat cele mai frumoase modele ale brandului. 

Printre oaspetii de seama s-au aflat, desigur, prietenele celebrei case de moda, modelul Kitty Spencer si actrita Monica Bellucci. La prezentarea de moda, ele au ocupat locurile din primul rand, respectand totusi distantarea fizica.

Modelele au defilat fara tocuri, din motive de siguranta, pentru ca scara vilei are multe trepte, iar coborarea este anevoioasa. Colectia prezentata a combinat moda anilor 40, 50 si 60 - cu voaluri, costume ca in serialul „Familia Medici”, rochii din dantela si coafuri cu flori mari ca la Frida Kahlo. Alte elemente, precum Domul lui Brunelleschi si Palazzo Vecchio s-au regasit ca imagini brodate pe fustele rochiilor. 

Petrecerea s-a incheiat cu focuri de artificii, o cina cu mancaruri si bauturi alese, dar si dansuri. 

Citeste si :  Colaborare foc de la Pasha Parfeni si Nicoleta Nuca. Artistii au lansat piesa „Lasa-ma”

Sursa foto: Instagram.com, Google.com

Articole din aceeasi categorie