08.06.2021
Helen Mirren, trendy si la 75 de ani! A purtat un costum roz si pantofi verzi cu toc pentru a promova filmul „Fast & Furious 9”. Vezi cat de bine arata actrita

Actrita in varsta de 75 de ani a acordat saptamana aceasta un interviu in fata unei reprezentante McLaren din Beverly Hills, California, pentru a promova noul film din seria „Fast & Furious”, in care joaca alaturi de Vin Diesel. 

Vedeta a demonstrat inca o data ca stilul sau vestimentar este unul impecabil. Ea a purtat un costum roz format din sacou si pantaloni, completat de un top verde si pantofi cu toc in aceeasi nuanta de verde intens. A accesorizat tinuta cu un colier si cercei masivi, dar si cu o esarfa albastra cu imprimeu cu care si-a prins parul. 

Citeste si :  Divele internationale ca Jennifer Lopez, Gigi Hadid, Selena Gomez o adora! Vezi care este coafura care a luat cu asalt vara 2021 si cum poti sa o faci acasa - VIDEO  

De-a lungul anilor, starul britanic ne-a obisnuit cu tinute spectaculoase, intotdeauna impecabile. Helen nu se sfieste sa poarte culori puternice, piese vestimentare in tendinte si accesorii statement care atrag toate privirile. Rochiile cu fusta voluminoasa, decolteurile adanci si costumele sexy sunt alegerile sale favorite. 

Actrita britanica, detinatoare a unui premiu Oscar, interpreteaza rolul Magdalene 'Queenie' Shaw in cel mai nou film din franciza „Fast & Furious”. Helen a interpretat acest personaj si in „Fast & Furious 8”, lansat in anul 2017, dar a avut o scurta aparitie si in spin-off-ul din 2019, „Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”. De aceasta data, actrita se va afla la volan si va conduce un bolid de 280000 de dolari. Ea s-a declarat incantata de masina, despre care a spus ca i se potriveste perfect.

Citeste si :  Record mondial la spart pepeni cu muschii coapselor. Ce timp a obtinut o tanara din SUA

Actorul Vin Diesel a vorbit despre talentul ei la volan: „Stie ce face cu volanul. Baietii nu sunt cu nimic deasupra ei”, a declarat starul american.

„Rolul meu in „Fast & Furious” a aparut pentru ca am implorat pentru el. Aproape ca m-am pus in genunchi. Nu chiar... Dar m-am pus metaforic in genunchi. Intotdeauna mi-am dorit sa joc intr-unul din aceste filme. S-a dus vorba ca vreau sa apar in film si au fost foarte draguti sa-mi ofere un rol. Am fost extrem de incantata”, a declarat Helen Mirren.

Citeste si :  Ce fel de relatie e intre Ina Terescenco si Johy Davis? „Iti inchipui, maine-poimaine noi ne maritam?” - VIDEO

Lansarea „Fast & Furious 9” in Statele Unite a fost amanata de cinci ori din cauza pandemiei de coronavirus, iar data finala de lansare in SUA este 25 iunie. Helen a castigat in anul 2007 premiul Oscar pentru Cea mai buna actrita in rol principal si un premiu BAFTA pentru interpretarea sa din filmul „The Queen”. Cel mai recent film al sau este comedia dramatica „The Duke”, in care joaca alaturi de actorul Jim Broadbent.

Citeste si :  A fost taximetrist, prezentator TV, a lucrat si la morga, insa adevarata sa pasiunea este MAGIA. Afla de la Garry Cozma cum se fac trucurile de magie, dar si cum si-a descoperit aceasta pasiune - VIDEO 
Articole din aceeasi categorie