04.04.2024
Georgina Rodriguez, apariție inedită pe rețelele sociale. Cât costă geanta purtată de iubita lui Cristiano Ronaldo - FOTO

Georgina Rodriguez și-a etalat pe Instagram geanta în valoare de peste o sută de mii de euro.

Cea mai recentă postare de pe Instagram a Georginei Rodriguez a reușit să strângă într-o singură zi peste un milion și jumătate de like-uri. În imaginile dezvăluite pe rețeaua de socializare, iubita lui Cristiano Ronaldo poartă o rochie mulată, într-o nuanță de gri închis, o pereche de pantofi cu toc și mai multe bijuterii cu diamante. Cu toate acestea, accesoriul care a atras atenția fanilor a fost geanta Hermès Birkin, care valorează peste o sută de mii de euro (89.000 de lire sterline).

„Mamă muncitoare”, a scris Georgina în descrierea imaginilor.

De ce nu mai joacă George Burcea în sezonul 2 al serialului „Wednesday”. Explicația actorului

Georgina Rodriguez este una dintre cele mai urmărite femei din mediul online, bucurându-se de atenția a milioane de fani pe rețelele de socializare. Anul trecut, iubita lui Cristiano Ronaldo și-a lansat cel de-al doilea sezon al reality-show-ului ei de pe Netflix, I am Georgina, care înregistrează vizualizări record.

Georgina Rodriguez si Cristiano Ronaldo, care are o avere estimată la 490 de milioane de dolari și este cel mai urmărit jucător de fotbal din lume pe Instagram, au transmis în repetate rânduri că nu au uitat de unde au plecat, în ciuda faptului că acum sunt înconjurați de lux.

Vedeta în vârstă de 30 de ani și-a expus în serialul său o colecție impresionantă de genți Hermès, a căror valoare depășește 1 milion de lire sterline. Cu toate acestea, Georgina a recunoscut că acestea sunt depozitate în dulapuri cumpărate din Ikea.

Fosta asistentă de vânzări nu a avut nicio reținere în a mărturisi că a cumpărat de la magazinul de articole pentru casă, în timp ce a dezvăluit cu mândrie că au economisit bani renunțând la alternativele scumpe' de lux.

„Sunt divine și foarte ușoare, pentru că, dacă le pui să fie făcute pe măsură, sunt foarte scumpe și cântăresc prea mult. În felul acesta economisești bani și kilograme”, a spus Georgina în cadrul emisiunii sale.

În urmă cu doi ani, Cristiano și Georgina au trecut prin momente dramatice după ce modelul a născut prematur, iar unul dintre gemeni a murit. Anunțul a fost făcut chiar de fotbalist prin intermediul rețelelor de socializare. Georgina Rodriguez era însărcinată în șapte luni cu gemeni, o fetiță și un băiat, iar cel care a decedat este băiețelul.

„Cu imensă tristeţe trebuie să vă anunţăm că băieţelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care un părinte o poate simţi. Doar naşterea fetiţei noastre ne oferă puterea să trecem peste acest moment cu un pic de speranţă şi fericire. Vrem să le mulţumim doctorilor şi asistentelor pentru toată grija şi susținerea arătată. Suntem devastaţi de această pierdere şi vă rugăm să ne respectați dreptul la la intimitate în aceste momente dificile. Bebeluşule, eşti îngerul nostru. Te vom iubi mereu”, a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo pe contul personal de Instagram.

Au fost căsătoriți aproape 20 de ani, iar din iubirea lor s-a născut Stella! Imagini rare cu unica fiică a lui Antonio Banderas - FOTO

Cristiano și Georgina au împreună două fetițe: Alana și Bella Esmeralda. În 2017 fotbalistul a anunțat că a devenit tată de gemeni prin intermediul unei mame surogat. De asemenea, acesta mai are un alt fiu, Cristiano Jr, care s-a născut în Statele Unite în 2010. Identitatea mamei sale este necunoscută.

Articole din aceeasi categorie