05.08.2022
Fustele midi din denim - un must have in acest sezon! Afla care sunt cele 5 combinatii de top cu care te poti evidentia - FOTO

Inca din trecut, fustele din denim erau elemente obligatorii si foarte stilate ale fashionistelor.  Cel mai adesea, acestea se purtau in zilele fierbinti de vara, la intalniri, dar si atunci cand mergeai la oficiu. Vezi in articolul de mai jos cum se poarta astazi aceste articole vestimentare, dar si ce combinatii sunt foarte actuale in 2022. 

Denim + maiou simplu

Cu totii iubim crop-topurile si suntem obisnuiti sa le asociem cu denim in orice combinatie, dar pentru o imagine armonioasa a denimului noi iti sugeram sa optati chiar pentru clasicele maiouri, care sunt foarte actuale si comode in acest sezon. Aceasta stilizarea te ajuta la ascunderea unor centimetri in plus din jurul taliei, iar daca vrei sa obtii un efect suplimentar de slabire, atunci alege topul de culoarea fustei. 

Fusta denim + maiou alcoolic

Denim + camasa alba

Alb + denim este o combinatie de contrast testata in timp care va functiona in orice caz. Cu siguranta ca astazi in garderoba fiecarei fete exista astfel de piese, iar efectul armonios este asigurat.

Atentie insa: combinand o camasa alba cu un midi din denim, poti adauga accidental efectul unei talii mai mari. Pentru a preveni acest lucru, nu trebuie sa porti o camasa lejera pentru ca risti ca silueta ta se poate transforma intr-un trapez. Cel mai bine este sa ii legi un nod in talie - astfel incat sa pui accentele potrivite.
 

Fusta denim + camasa alba

Suferinta din dragoste a inspirat-o! Andreea Bostanica lanseaza o melodie dedicata baiatului care i-a frant inima: „Fata aia blonda de care nu-ti placea...” - VIDEO

Denim + body

Fiecare fashionista are cel putin un body nude in garderoba sa. Tesatura bej stransa creeaza un efect sexy de „corp gol”, insa o astfel de imagine nu va arata vulgar, ci foarte echilibrat datorita fustei din denim, care este recomandat sa nu fie prea mulata pe corp.  

Fusta denim + body nud

Denim + bluza cu maneci bufante

O bluza cu maneci umflate arata grozav cu un midi din denim, deoarece subliniaza contrastul dintre partea de jos si de sus. Combinatia data va adauga lejeritate imaginii tale si totodata, bluza voluminoasa va extinde linia umerilor, datorita careia figura va semana vizual cu o clepsidra. 

Fusta denim + bluza cu maneca bufanta

Denim + sacou

Sacourile casual de baza sunt, desigur, bune, dar denimul midi arata deosebit de impresionant in contrast cu un sacou intr-o culoare nuantata. Acest lucru este valabil mai ales in aceasta vara pentru ca culorile stralucitoare sunt considerate principalul hit al sezonului. Daca vrei sa ascunzi kilogramele in plus poti alege modele supradimensionate, dar nu uita de crop top, pe care trebuie neaparat sa il porti sub jacheta.

Fusta denim + jacheta stralucitoare

Cum arata iubita lui Timati fara filtre si photoshop! Oksana Samoilova a dat-o de gol: „Este complet diferita” - FOTO

Articole din aceeasi categorie