04.04.2019
Arta pantofilor masculini! Iesi din tipare si poarta frunze pe incaltamintea ta, iar Valentin Frunza te poate ajuta oricand - VIDEO
Valentin Frunza, unul dintre cei mai cunoscuti pantofari din Republica Moldova, a realizat un design deosebit pe incaltamintea sa.

      
Ii place la nebunie ceea ce face, se „joaca” saptamani intregi cu o singura pereche de pantofi, caci foloseste metoda traditionala, invatata din cartea unui mester din Budapesta si nu inceteaza sa ne uimeasca. 

          

Daca tot in ultima editie a emisunii O Seara Perfecta, s-a vorbit despre tangenta dintre nume si profesie, reporterul Valentina Cozonac a decis sa-l provoace pe Valentin Frunza sa deseneze o… frunza pe una dintre creatiile sale. 


Chiar daca se mandreste cu numele sau de familie, Valentin nu vrea sa creeze un logo din acesta: „Mi-a venit aceasta idee, dar am renuntat repede la ea. Frunza de stejar ar avea o relevanta mai clara asupra pantofilor pe care-i creez, deoarece pielea din care este facuta talpa este un crupon vegetal care se dugheste pe coarja acestui copac.”     

Brandul Valentin Frunza & Co se bucura de o popularitate imensa in spatiul moldovenesc, dar si peste hotare. 

         
Vezi in reportajul ce urmeaza cat de stilat arata modelul de pantof executat. 

   

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informat!

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie