27.03.2020
Fashioniste si pe timp de carantina. Cum se imbraca unele dintre cele mai senzuale moldovence in perioada de izolare

In toata valtoarea legata de panica provocata de pandemia de COVID-19 si carantina care a urmat, fashionistele nu se indeparteaza niciodata de la buchia modei.

Si ce daca stam in casa? Pentru influenceri asta pare sa nu fie un impediement de a purta haine superbe. De asta ne conving unele dintre cele mai sexy si frumoase moldovence, care sunt pasionate de fashion si si-au construit un nume in domeniul social-media pe seama acestui fapt.

Citeste si : A ignorat carantina pentru a ajunge la iubita sexy, care-l astepta acasa. Fotbalistul risca acum sa faca inchisoare

Au moda in sange si nici macar statul in casa nu le va convinge sa renunta la ea. Si daca unele se fac frumoase in fiecare dimineata si-si pun haine provocatoare pentru a-si incanta iubitii, altele o fac doar pentru sine si starea lor de echilibru sufletesc.

Diana Brescan ne-a convins in aceasta perioada ca este nu doar un influencer de succes, dar si o gospodina buna. Aceasta face mancare, curetenie..., dar continua sa arate de nota 10. In haine sumare si mulate, cantareata stie cum sa-si scoata atuurile in evidenta. Asta pare sa nu fie complicat atunci cand esti atat de frumoasa. Pana si un trening negru sau un set sport arata demential pe ea.

Iubitul Marinelei Bezer este un norocos. Aceasta arata de milioane chiar si atunci cand sta in casa, iar acest set mulat este dovada perfecta in acest sens.

Valeria Lungu are o garderoba impresionanta. In dulapul acesteia se gasesc tinute pentru orice ocazie, chiar si pentru carantina.

Modelul Alexandrina Turcan s-a plans pe Instagram ca nu mai reuseste sa-si tina moralul in carantina, publicand o poza in lenjerie. Ne vine greu s-o credem, pentru ca nu intelegem cum te poti plictisi cand vezi asa o frumusete in oglinda? Alexandrina, fii tare!

Mihaela Berdaga este o adevarata ispita in perioada carantinei. Desi spune ca se rasfata pe ea insasi, imbracand seturi de lenjerie atat de senzuale in autoizolare, punem pariu ca si iubitul ei e foarte fericit.

Tu cum te imbraci in carantina?

Citeste si : Fosta sotie a lui Nicu Tarna, Cristina Tarna - reactie dupa ce tatal ei, directorul Spitalului Clinic Republican, Anatol Ciubotaru, a fost eliberat din functie: „Nu inteleg cum poate o comisie in care toti decidentii nu au lecuit in viata lor pe nimeni sa decida sa dea afara un medic care a salvat zeci de mii de oameni timp de 47 de ani?”

Citeste si : Poze nud cu Ionel Istrati! „Toate fetele care au mai putin de 16 ani trebuie sa inchida...”

Citeste si : Unul dintre cei mai mari interpreti din Rusia - internat cu suspiciuni de COVID-19. Acesta revenise recent dintr-un turneu

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie