03.03.2023
Fashion Friday cu Xenia Bugneac: Top 7 tendinte in care merita sa investesti in primavara 2023

Draga fashionista, astazi in cadrul rubricii # Fashion Friday, in continuare iti fac o prezentare a principalelor tendinte primavara-vara 2023. 

Decolteu in cruce stil anii ’70

O declaratie unica de moda, prezenta pe multe podiumuri pentru primavara-vara 2023. Este o adevarata inspiratie de feminitate pentru a cuceri toate privirile.

Pantalonii cargo

Un trend opus feminitatii, dar care s-a integrat in tendinte inca din sezonul rece si a cucerit podiumurile de primavara, fiind asortati cu tocuri inalte si topuri scurte.

Multe buzunare

Stilul chic e la moda, dar designerii nu au uitat de practicitate. Astfel Louis Vuitton, Miu Miu, Stella McCartney au introdus in noile colectii buzunare mari, stratificate pe fuste mini, functionale pentru outfiturile de zi.

Denim total look

Denimul, tot mai puternic de la sezon la sezon. Popular de la inceputul mileniului, si-a facut prezenta memorabila in tinutele purtate de Britney Spears. In acest sezon designerii l-au incadrat si in rochii, corsete, fuste si accesorii.

Talie joasa

O alta tendinta puternica care vine din anii 2000, este talia joasa. Pantalonii si fustele pe solduri si-au facut prezenta nu doar in colectiile designerilor, dar si pe strazi, in look-urile trendsetterilor.

Piele

Nici in sezonul cald 2023 pielea nu isi pierde din actualitate. Moda durabila fiind mai mult decat un trend, casele de moda si designerii de top au pus accent pe pielea vegana. Fie ca este vorba de o fusta de piele, pantaloni, rochie sau jacheta, aceasta tendinta va adauga un plus oricarei tinute.

Materiale metalice

Trendurile metalice, in top actualitate in primavara-vara 2023. Poarta cu indrazneala jachete, pantaloni, fuste stralucitoare in combinatie cu articole de baza. Daca nu ai suficient curaj pentru a purta materiale metalice, integreaza acest trend prin accesorii – pantofi, genti, bijuterii si fii stilata!

Cu drag, @Xenia Bugneac

Sursa foto: Pinterest

Articole din aceeasi categorie