05.08.2022
Fashion Friday cu Xenia Bugneac: Stilul trebuie trecut prin propriul filtru

Draga fashionista, in cadrul rubricii #FashionFriday de astazi mi-am propus sa abordez stilul sport si extinderea acestuia in alte stiluri precum sport-casual, sport-elegant, sport-chic, care aduc un plus de originalitate tinutei. 

Stilul sport a devenit un fashion style si este abordat de fiecare, indiferent de statut si varsta. 

Stilul casual este stilul cel mai des intalnit in outfiturile de zi cu zi. 

Sport-casual 

Ce este, insa, stilul sport-casual?

Un tandem dintre sport si casual. Acesta presupune imbinarea elementelor casual cu cele sport, pentru a crea un look trendy, relaxat si, mai ales, comod.

Pentru femei, un exemplu de outfit sport-casual ar fi imbinarea unor piese feminine precum fusta, cu un tricou din bumbac si o pereche de adidasi, dar si elemente sport.

Sport-elegant

Stilul sport-elegant are in denumirea sa doua cuvinte aparent opuse si incompatibile.

Poate fi stilul sport un stil elegant? Sau stilul elegant, un stil sport?  Da, printr-o imbinare corecta si asumata.

Stilul sport-elegant presupune alaturarea unor elemente diferite, specifice celor doua categorii, in cadrul aceluiasi outfit. 

Este un stil mai diferit decat cel casual, dar nu imposibil de aplicat. Iti ofera ocazia sa fii creativ si inventiv. Iti da sansa sa folosesti elemente din garderoba ta pe care altii n-ar s-ar gandi sa le combine.

Un exemplu de outfit sport-elegant poate fi un costum colorat, din doua piese, pantaloni scurti si sacou, cu o pereche de incaltari cu toc mic.

Sport-chic

Este o provocare pentru fashionistele care vor sa il adopte, reprezinta o zona vestimentara in care poti iesi in evidenta, in special in cazul sedintelor foto tematice. 

Stilul trebuie trecut prin propriul filtru. Mie nu-mi e frica sa experimentez si te indemn s-o faci si tu!

Cu drag, @Xenia Bugneac

Fotograf: @arturvonlupuphotography

Articole din aceeasi categorie