11.06.2021
Fashion Friday cu Xenia Bugneac: Spune adio rutinei nuntii si tinutelor incomode!

Pentru ca sezonul nuntilor a revenit in forta, in cadrul rubricii de astazi mi-am propus sa scriu despre principalele tendinte pentru rochiile de mireasa 2021. 

Totusi, pandemia si-a pus amprenta pozitiv asupra conceptului de organizare a nuntii moderne, dar si in materie de stil. Zic ca miresele din aceasta perioada sunt niste norocoase! Au posibilitatea de a renunta la o ceremonie grandioasa, tensionata de pregatiri, outfit-uri incomode, zambete obosite, deseori mimate, oameni cu care nu neaparat interactionezi in drumul vietii. 

2021 e altfel in viziunea specialistilor din domeniul organizarii nuntilor si a modei.

Simplitate

Azi modelele simple sunt o tendinta majora. In cadrul unei ceremonii de nunta restranse e cazul sa alegi un model minimalist, o rochie care sa-ti scoata in evidenta feminitatea. Simplitatea – este cheia succesului.

Doua tinute

Recomandarea principala este sa porti doua tinute in ziua nuntii. Una pentru o ‘micronunta’ si una pentru evenimentul care are loc mai tarziu. Este o oportunitate buna pentru mireasa sa incerce un look minimalist in prima parte si unul chic pentru evenimentul de seara. Desi pare sa fie un trend recent, totusi unele mirese au mers pe aceasta optiune.

In prezent, este o tendinta influentata de nuntile regale din ultimii ani. Un exemplu este Meghan Markle, care a purtat doua rochii la nunta cu printul Harry.

Anii ‘90

Cele mai populare modele sunt inspirate din anii ’90, precum si rochiile drepte, din materiale cu aspect pretios precum satenul. Atentie nu doar la detalii, croiala trebuie sa fie impecabila!

Tinuta de mireasa din doua piese

Un trend actual pentru miresele nonconformiste. Ele aleg fuste si topuri de nunta care se combina perfect, creand o imagine impecabila si un look modern. Mai e si optiunea de a purta piesele separat dupa eveniment. Si costumele formate din sacou si pantaloni se fac remarcate, fiind purtate de miresele care indraznesc sa abordeze un look statement diferit.

Rochii vintage

Modelele vintage ai anilor 1920 nu si-au pierdut popularitatea. O era magica care detine cel mai romantic stil - sifonul si perlele, elementele iconice ale acelei perioade.

Rochii sustenabile

Miresele de astazi se gandesc la sustenabilitate. In afara faptului ca aleg rochii vintage, acestea isi doresc rochii pe care le pot purta si cu alta ocazie, nu doar la nunta. Buna decizie! Spune adio rutinei nuntii si tinutelor incomode, in favoarea alternativelor moderne.

Cu drag, Xenia Bugneac.

Articole din aceeasi categorie