09.04.2021
Fashion Friday cu Xenia Bugneac: Principalele tendinte ale primaverii 2021 in materie de accesorii

Alegerea accesoriilor de sezon e un lucru pe placul tuturor femeilor. Mai mult, acestea nu sunt masiv influentate de trenduri. Bijuteriile cu modele clasice sunt atemporale si reprezinta o investitie pe termen lung. Totusi, tentatia de ceva nou inspira femeile, astfel acestea se ghideaza dupa tendinte si isi reinnoiesc colectia accesoriilor de la un sezon la altul. E o normalitate.

Un trend al momentului sunt bijuteriile unice. Conform unor statistici, in perioada pandemiei, vanzarile bijuteriilor cu pietre pretioase au cresut. De o popularitate aparte s-au bucurat bijuteriile realizate din piatra de malahit de culoare verde, asemanatoare cu marmura. 

PERLE BAROC

 

Unul dintre cele mai importante trenduri sunt perlele. Acestea au revenit puternic in tendinte si vor ramane pentru mult timp. In primavara-vara anului 2021 sunt in voga perlele baroc si cele cu aspect natural si forme neregulare.

PANDATIVE

Un trend pe placul tuturor, realizat din aur sau argint, se poarta intr-un mix – monede, cochilii, inimi. 

PANDATIVE LUNGI

Designeri celebri precum Christian Dior, Victoria Beckham au dat tonul tendintelor in materie de accesorii prin pandative lungi, realizate din sticla si cristale, o alternativa pietrelor pretioase. In prezentarile fashion s-au remarcat si accesorii din cristale, sticla cu fatete mari, ce imita blocurile de gheata. Un aspect modern si inedit.

 

MINI GENTI

La capitolul inovatie designerii dau dovada de ingeniozitate prin realizarea mini-gentilor pe post de coliere, purtate in jurul gatului. 

LANTURI MASIVE

Anii ’80 se mentin in 2021 prin stilul punk, rock - lanturi masive, coliere voluminoase care se poarta suprapuse. In acest sezon, sideful castiga tot mai multa popularitate, remarcandu-se in colectiile Chanel. 

 

INELE MASIVE

Un trend principal sunt inelele aurii masive. Modele de tip pecete, cu forme neregulate, cu onduleuri, de tip valuri, cu aspect neslefuit iti vor conferi un aer glam.

CERCEII XL

Cerceii pana la umar sunt un MUST in noul sezon! Pentru un look mai excentric poti purta doar unul. Cerceii XL s-au remarcat la Valentino.

Acestea sunt principalele tendinte ale primaverii 2021 in materie de accesorii.

Cu drag, Xenia Bugneac

Sursa foto: Pinterest.com

Articole din aceeasi categorie