31.07.2020
Fashion Friday cu Xenia Bugneac. „O tinuta all red nu are nevoie de prea multe accesorii pentru a straluci.”

Draga fashionista, care sunt nuantele tale preferate in 2020?

Saptamana aceasta am fost invitata sa particip intr-un fashion challenge – “Lady in Red” si mi-am dat seama ca, de fapt, nu am o rochie rosie in garderoba mea, desi am suficient curaj pentru rosu.

Rosu are puternice semnificatii sexuale si pasionale, fiind o culoare des intalnita in lenjeria intima feminina. Este o culoare preferata, in special, de femeile increzatoare, care doresc sa-si exprime la cote maxime feminitatea. O femeie imbracata in rosu se simte puternica, increzatoare in sine si foarte senzuala. Mai mult, o tinuta all red nu are nevoie de prea multe accesorii pentru a straluci. Nu degeaba barbatii sunt extrem de incitati atunci cand vad o “Lady in Red”.

Tu in ce relatie esti cu aceasta nuanta?

Eu prefer sa mixez nuanta de rosu cu alb, pentru un plus de rafinament. In cadrul proiectului meu de autor, #InstagramFashionFactory, am realizat o sedinta foto conceptuala, culoarea de baza fiind rosu.

M-am axat pe tendintele moderne ale minimalismului care au la baza stilul si formlele clasice - liniile drepte, simplitatea croielilor si combinatia culorilor rosu si alb. Pentru a echilibra puterea acestei nuante, am ales sa port o pereche de incaltari Prada, in aceeasi nuanta de rosu, cu toc gros si inalt, care i-au conferit o senzualitate aparte tinutei.

Gama cromatica este extrem de variata, astfel rosul poate fi combinat nu doar cu alb, dar de regula, cu culori acromatice.

Percep moda conform propriilor principii si idei. Despre eleganta si rafinament, revin cu un articol, saptamana viitoare pe perfecte.md si Instagram  xeniabugneac.official.

Cu drag, Xenia Bugneac.

Articole din aceeasi categorie