10.05.2024
FASHION FRIDAY cu Xenia Bugneac: Atenție la felul cum te îmbraci de Paștele Blajinilor! Recomandări pentru crearea ținutelor cu stil - FOTO

Dragă fashionistă, în perioada sărbătorilor pascale, vin cu niste recomandări în crearea unor ținute cu stil.

PANTALONII EVAZATI

Un item în vogă, purtați la sacou, trench, cu variate asortări, sunt o opțiune mai mult decât perfectă.

În contextul sărbătorilor pascale, poți înlocui blugii preferați cu pantaloni evazați inspirați din anii ‘70. Perfecți pentru a-ți etala silueta, în culori intense și din diverse materiale. Alege un Look modern și combină-l cu un trench chic și cu încălțări închise în față sau cu talpă groasă. Evita să porți sandale, pentru că atunci cand te pomenești cu degetele la pământ, outfitul tău își va pierde din alura chic. 

O alta opțiune este să porți o pereche de stiletto, iar la un outfit casual chic poți opta pentru o pereche de snikers sau balerini.

ROCHIA MIDI

Clasica rochie midi poate fi purtată în orice context, este atemporală. Modelele de rochii în culori și țesături monocrome, vor rezista tuturor tendințelor. Dacă optezi pentru o rochie neagră, o poți asorta cu un sacou over-size și obții un look actual.

FUSTA MAXI

Rămâne în top tendințe și în 2024. Indiferent de culoare și material, poate fi o opțiune bună în orice imprejurări și ușor de asortat cu diverse tipuri de încălțări.

VESTA 

Un articol indispensabil pentru femeia modernă. Se pretează perfect atât cu pantaloni, rochii, cât și cu fuste, un must have al momentului. Cu ajutorul unei veste poți construi contraste interesante, ținute elegante și casual. Nu ezita să combini acest item clasic cu modernul. 

Atenție la felul cum te îmbraci! 

Cu drag, @Xenia Bugneac!

Articole din aceeasi categorie