03.12.2019
Fashion bloggerita din Moldova, Doina Ciobanu, aparitie spectaculoasa la gala Fashion Awards 2019, alaturi de cele mai cunoscute vedete de la Hollywood
Doina Ciobanu a fost prezenta aseara, la Royal Albert Hall, unde a avut loc The Fashion Awards 2019.

In varsta de 25 de ani, Doina Ciobanu este una dintre cele mai cunoscute bloggerite de fashion. Ea este prezenta la cele mai importante evenimente din industrie, iar de data aceasta, a fost la The Fashion Awards 2019.

La eveniment au mai fost prezente unele dintre cele mai apreciate vedete de la Hollywood, printre care: Cate Blanchett, Rihanna, Rita Ora, Naomi Campbell, Emilia Clarke si Julia Roberts. Toate au avut tinute care mai de care mai spectaculoase, iar Doina a ales si ea o tinuta cu care a reusit sa atraga privirile. A purtat o salopeta neagra, decoltata, care i-a pus silueta in valoare.


Cu aceasta ocazie, bloggerita a facut si un anunt cu care si-a surprins urmaritorii. Mai precis, ea a comunicat faptul ca va lansa o colectie impreuna cu brandul britanic de bijuterii Monica Vinader. „Dupa multe luni de munca intensa si sa pastrez acest lucru secret, sunt incantata sa anunt faptul ca @monicavinader si cu mine vom crea o colectie anul viitor. Inca mai avem foarte mult de munca, dar sa lucrez cu o echipa care isi concentreaza atentia asupra sustenabilitatii, dar in acelasi timp a face si bijuterii atat de frumoase este un vis”, a spus Doina pe contul sau de Instagram.

In varsta de 25 de ani, Doina Ciobanu a colaborat cu mai multe branduri extrem de cunoscute, printre care Cartier, Agent Provocateur, Burberry, Versace, dar si cu platforma de fashion Mytheresa.com.

dinsta

In urma cu un an, Doina a oferit un interviu in exclusivitate pentru ELLE Romania, in care a povestit cum si-a inceput drumul in aceasta industrie online: „Era ca un jurnal personal. Joburile, acum, imi vin foarte usor pe Internet. Am invatat ca nu doar banii sunt esentiali, ci si viziunea de lunga durata, lucru pe care nu il vad mereu, nici la cei cu un public mai mare decat al meu. La primele Fashion Week-uri am mers pe banii mei. La Paris am inceput sa fiu fotografiata si am capatat expunere. Acolo m-au descoperit cei din industrie.”

Pe langa asta, bloggerita promoveaza un stil de viata sanatos si incearca sa isi indemne urmaritorii sa traiasca mult mai sustenabil. Ea este implicata si in mai multe campanii pentru protejarea mediului. „E foarte usor sa critic din Londra, din confortul apartamentului meu, unde sunt bine platita, iar societatea e dezvoltata si singurele probleme sunt legate de reciclare. De multe ori duc o lupta interioara cu mine si chiar vreau sa-i inteleg si pe cei care nu traiesc ca mine, ce nevoi au, cu ce obstacole se confrunta, fiindca e foarte usor sa critici cand viata ta nu e la fel de grea ca a altora.”

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie