14.12.2023
Explozie de alb si auriu la petrecerea de 11 ani a emisiunii O Seara Perfecta! Cei care au avut mai multe batai de cap au fost totusi barbatii. Cine a respectat dress code-ul - VIDEO

Artisti, oameni de afaceri, vloggeri majoritatea au respectat dress code-ul. Cum le-a reusit sa-si aleaga tinutele barbatii, dar si cine nu a respectat dress code-ul afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Gold and white a fost dress code-ul care a dat farmec si stralucire evenimentului nostru. Daca femeilor le-a fost mai usor sa-si aleaga tinuta, barbatilor le-am cam dat batai de cap.

Adrian Lefter a mentionat: „A fost destul de complicat, deoarece trebuia sa fiu prezent aici, a fost foarte multa munca. Eu venisem din Dubi cu cateva zile inainte de eveniment, dar am incercat cat de cat, pentru un barbat este destul de greu sa-si gaseasca o tinuta alba in garderoba, dar am incercat cat de cat sa fim in dress code-ul evenimentului".

Radu Ginsari a dezvaluit: „Am respectat regulile, pana la urma nu mi-a fost atat de greu, pentru ca am fost si am cautat un costum special pentru acest eveniment. Am tiut ca dress code-ul este gold and white, astfel pantofii ii aveam si am zis ca imi iau doar costumul si imi ajunge".

Desi majoritatea au incercat sa respecte dress code-ul, am avut si invitati care au fost sinceri si ne-au spus care au fost motivele pentru care nu l-au respectat .

Constantin Moscovici a recunoscut: „N-am incercat sa-l respect, deoarece este a treia manifestatie in seara aceasta, am avut de lucru ca orice muzician acum este vremea colindelor. A trebuit o atributie de aur, insa m-am gandit ca eu sunt ca aurul pentru O Seara Perfecta de aceea ma simt asa cum ma simt".

Franco Sanna a spus: „Incercam sa fim si noi nonconformisti, acuma seara m-am imbracat asa deoarece am vrut sa fiu un pic mai diferit".

Pentru ca au fost invitatii nostri pe canapea, Gabriel Nebunu si Pavel Stratan nu puteau fi imbracati altfel decat in tinutele scenice, dar oricum s-au gandit la dress code.

Gabriel Nebunu a ales costumul national: „Este foarte simplu, la voi este mai greu cand vine vorba de gatit si de dus pe undeva voi trebuie sa va gatiti cu trei zile inainte. La mine este foarte usor deoreceeu dorm in hainele acestea intr-un fel deoarece tinand cont de dress code-ul alb si auriu am ales o camasa cusuta la masina si ma simt foarte bine pentru ca este foarte usurica si cam se asorteaza cu tot din jur".

Pavel Stratan a mentionat: „De fapt asta este tinuta mea cu care ies pe scena, eu cant mai mereu intr-un tricou pe care scrie #eubeau, dar acum  dat fiind faptul ca eu o sa cant stratanele am ales acest tricou, am si aur asa ca este tot".

Nathaniel Kovalsky a fost cel care a analizat fiecare tinuta si ne-a spus ca totusi invitatii nostri au fost atenti la regulile evenimentului.

Nathaniel Kovalsky a dat verdictul: „Chiar s-a respectat dress code-ul, chiar lumea opteaza pentru un dress code fain, eu am respectat doar 10% din dress code, nu am nimic auriu in garderoba, nu-mi sta bine, dara alb tot este foarte faina culoarea, imi place ca foarte multi au respectat dress code-ul. Daca combini echilibrat atunci arata foarte bine, daca afci exces de auriu sau de aur atunci arata mai prost".

Articole din aceeasi categorie