09.01.2023
Evolutie fashion: cum s-a schimbat stilul ducesei Kate Middleton de-a lungul anilor - FOTO

In ultimul timp, familia regala britanica se confrunta cu scandaluri constante si intrigi. Cu toate acestea, exista un lucru care ramane neschimbat. Acest echilibru se refera la stilul impecabil al lui Kate Middleton, pe care niciun expert in moda si critic nu il poate reprosa. Despre persoanele ca ea, se spune: „E nascuta pentru a deveni regina”. Cuvintele oamenilor sunt intr-adevar destinate sa devina realitate, iar Kate Middleton pare sa fi stiut asta toata viata. 

Kate Middleton este adesea comparata cu Printesa Diana - unii urmaresc cu entuziasm cum Kate se inspira din stilul ei, in timp ce altii o cearta pentru rigiditatea si plictiseala excesiva a tinutelor sale.

Astazi, viitoarea regina a Marii Britanii implineste 41 de ani. Si, cu aceasta ocazie, am decis sa iti demonstram cat de mult s-a schimbat stilul lui Kate Middleton de-a lungul anilor. 

Ducesa anilor 2000, considerati anii glamour-ului - 2000/2005

69 de tinute din colectiile de primavara 2023 pentru miresele care sunt in cautare de inspiratie - FOTO

Este greu sa ne-o imaginam pe Kate Middleton in rochii translucide, blugi cu talie joasa, maiouri sau palarii cowboy. Insa, in anii 2000, ea purta astfel de tinute cu mare placere. 

In acea perioada, in care statutul sau nu o obliga sa urmeze reguli stricte de cod vestimentar, incaltamintea preferata a lui Kate erau balerinii, pantofii cu tocuri joase si, bineinteles, cizmele inalte. Stilul ei era un amestec de preppy, western si glamour. 

2006/2010

Daca la inceputul anilor 2000, faptul ca Kate Middleton si Printul Willian se intalnesc erau doar zvonuri, atunci spre sfarsitul deceniului a devenit clar ca ambii aveau intentii foarte serioase. Anume in acea perioada, stilul viitoarei ducese de Cambridge a inceput sa se schimbe. In garderoba sa au aparut palarii luxoase, paltoane si costume cu fusta. 

Printesa rochiilor de seara si a nuantelor pastelate - 2010/2015

Pe 16 noiembrie 2010, Kate Middleton si Printul William si-au anuntat logodna. Viitoarea ducesa de Cambridge a purtat in acea zi o rochie midi in nuanta safirului de la brandul Issa, un brand britanic. Astfel a inceput un capitol complet nou in biografia lui Middleton, iar stilul ei a devenit si mai feminin si increzator. 

Rochiile elegante cu accent pe talie, fustele plisate, sacourile mulate - pe toate acestea, Kate Middleton le purta cu mare placere in prima jumatate a anilor 2010 pe covoarele rosii, la evenimente speciale si receptii. 

Apropo, anume atunci s-a nascut dragostea ei pentru brandul Alexander McQueen. Chiar si pe culoar, Kate Middleton a optat pentru o tinuta creata de directorul creativ al marcii, Sarah Burton. Corsetul si manecile au fost brodate manuale si decorate cu flori de dantela - simboluri ale Marii Britanii - ciulini, trandafiri, frunze de trifoi si narcise. Rochia lui Kate este considerata drept cea mai des copiata rochie de mireasa din lume. 

Sophie Turner a atras toate privirile in tinuta de la Revelion. Actrita si-a etalat silueta de invidiat, la sase luni de cand a nascut al doilea copil - FOTO

Si daca tot vorbim de dantela. Mai aproape de mijlocul anilor 2010, Kate a indragit dantela. Ducesa de Cambridge era vazuta tot mai des la evenimente in rochii midi cu maneci lungi si decolteu inchis. Aceasta severitate era usor compensata de dantela, care adauga lejeritate si naivitate tinutelor sale. 

2015/2020

Pana in a doua jumatate a anilor 2010, Kate Middleton devenise o adevarata printesa, care opta mereu pentru nuante pastelate. Practic, tinutele sale erau toate albastre, verde si, bineinteles, bej. Iar in garderoba sa apareau din ce in ce mai multe rochii si din ce in ce mai putine articole vestimentare casual. De asemenea, Kate putea sa poarte aceleasi tinute de mai multe ori, schimband doar accesoriile.

Pana la sfarsitul anilor 2010, Kate Middleton pare sa fi decis care este culoarea sa preferata. Si, oricat de ciudat nu ar suna, aceasta era - rosu. In garderoba ei exista paltoane maxi de un rosu aprins, rochii cu paiete si costume cu fusta, carora ea inca le este fidela. 

Un singur articol - 6 outfituri! Daca nu stii cu ce ai putea stiliza un costum sport de iarna, noi iti venim in ajutor - FOTO

Regina tinutelor monochrome si a culorilor aprinse - 2020/2023

Kate a decis sa nu se limiteze doar la rosu si, la inceputul noului deceniu, aceasta a inceput sa prefere tinute monochrome in culori aprinse. Se pare ca insasi Elisabeta a II-a a servit drept sursa de inspiratie, ale carei look-uri au ramas in istorie pentru totdeauna. 

Articole din aceeasi categorie