10.10.2019
Elengant, confortabil si practic! Fabrica „Ionel” le imbina armonios in noua colectie toamna – iarna 2019-2020
Fabrica de confectii „Ionel” este una dintre companiile cu experienta mare si nume notoriu in industria vestimentara de acasa.

Intreprinderea produce si vinde haine de stil clasic sub trei branduri proprii: Prima Bella( destinat femeilor) , Giovanni Primo si Ionel (destinate barbatilor). Confectiile produse la fabrica Ionel sunt elegante, comode si de o calitate superioara, corespund standartelor europene de calitate. In componenta tesaturii predomina fibrele naturale, iar asta este un motiv in plus sa alegi Ionel.

Recent, intreprinderea si-a lansat noua colectie toamna – iarna 2019-2020, pe care o poti vizualiza in galeria foto de mai jos:

SA „Ionel” este una dintre cele mai vechi intreprinderi industriale din Republica Moldova, fondata in octombrie 1945. Compania  produce haine pentru brand-uri de succes cum ar fi: Gerry Weber, Villa Vasari Gold, Luisa Spagnioli, Ugo`s collection, Tommy Hilfiger, Hackett London, Sand Pink, David Scott, J.W. Sax, Pizza Roma, Patrizia Pepe, Hildebrand, J.W. Tabacchi, El Corte Engles, Oviesse, UPIM, Conbipel, Trussardi, E. Klein, Bickemberg.

*Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie