07.06.2024
Ești în căutarea rochiei perfecte pentru balul de absolvire? Vezi unde o poți găsi - VIDEO

Dacă ești în căutarea unei rochii de petrecere care să o îmbraci atât la un eveniment important, cât și la o ieșire într-un club de noapte, atunci îți venim în ajutor. Am ales câteva modele care sunt în tendințe în acest sezon, dar și care îți vor evidenția frumos silueta. Despre ce este vorba, vezi în cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

„Cum fără rochii noi pentru evenimente. Orice femeie își dorește o rochie nouă, chiar dacă garderoba este plină. Noi avem o alegere foarte, foarte mare pentru absolvente. Fetelor, îndrăzniți să purtați culori aprinse pentru că ele ne întineresc și ne fac să arătăm tare bine”, a spus Loredana Mănăstireanu, administrator „Loredana Boutique”.

De la rochii de gală lungi și elegante, la rochii scurte, cocktail, showroom-ul îți oferă o varietate de opțiuni, din materiale precum mătase naturală sau dantelă, cu croieli ce avantajează orice siluetă și scot în evidență cele mai plăcute atuuri.

Daniela Cheltuitor l-a botezat pe micuțul Mark! Cu câți nași de botez s-a ales fiul ei - VIDEO

Indiferent dacă alegi o rochie de seară tip sirenă, stil prinţesă sau baby doll, cu siguranţă vei avea o apariţie de vis. „Ne străduim și noi să fim în pas cu tendințele. Acum florile sunt cele mai în vogă, de asta le preferăm și noi și le propunem și la cliente”, a menționat administratorul „Loredana Boutique”.

O rochie neagră mini e perfectă atât pentru un eveniment, cât şi pentru o ieşire în club. „Chiar dacă penele au fost foarte mult pe piață ele oricum rămân în tendințe. Aici avem niște pene foarte delicate. Roșul și negrul sunt culori preferate de femei la evenimente. Cu mare drag veniți să vă alegeți rochia potrivită”, a explicat Lorenada Mănăstireanu, administrator „Loredana Boutique”.

Escapadă de cuplu! Unde a ales să sărbătorească Rodica Untilă aniversarea soțului - VIDEO

„Doamnelor le place să poarte o rochie neagră, elegantă, pentru că mereu arată foarte solid”, a mai notat Mănăstireanu.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie