08.11.2019
Duelul duceselor: Kate si Meghan, atat de diferite la doua evenimente regale
Meghan Markle a detinut, astazi, rolul principal la un eveniment care-i omagiaza pe soldatii cazuti in Cel de-al Doilea Razboi Mondial, eveniment organizat la catedrala Westminster Abbey din Londra.

Ducesa de Sussex l-a insotit pe Printul Harry, imbracat in uniforma de parada, la o ceremonie in memoria militarilor britanici. Meghan a imbracat un palton gros, navy, prins destul de strans cu o curea, o palarie sic purtata pe frunte, o rochie neagra si cizme inalte. Noutatea a fost data de coafura impecabila a lui Meghan, parul ei lung si bogat fiind coafat in bucle lejere. 

Tot azi, Ducesa de Cambridge a incantat si ea cu o noua aparitie stilistica fara cusur la un eveniment regal din Londra. 

Kate Middleton l-a insotit pe Printul William in cadrul unei vizite la o organizatie ce lupta impotriva actelor teroriste. Ei bine, cu aceasta ocazie, ducesa si-a asortat tinuta cu cea a sotului ei, si anume o rochie midi intr-o nuanta de albastru inchis, cu o centura de efect, creatie Emilia Wickstead. 

Ca accesorii, Kate a ales o pereche de pantofi negri din lac si un plic in aceeasi nuanta. Ca de obicei, Ducesa de Cambridge a ales sa-si lase parul liber, coafat cu volum. 

Ieri, cumnata lui Kate, Meghan Markle, a mai fost implicata intr-o actiune regala alaturi de Printul Harry, cei doi vizitandu-si vecinii din Windsor la un centru comunitar pentru familiile soldatilor britanici. 

Ducii de Sussex au fost destul de zgarciti cu pozele, singurele capturi de la iesirea lor fiind cele postate pe pagina lor de Instagram.

Sursa foto: Getty Images, Profimedia

Articole din aceeasi categorie